10 брутални истини за връзките

Автор: New Me

31 Октомври 2017

Събрахме  10 брутални истини за взаимоотношенията, които повечето хора опитват да не признават. Но осъзнаването и казването им на висок глас ще ви спести много време и енергия. И или ще развиете хармонични отношения, или няма да си губите времето.

1. Не всичко е цветя и рози през цялото време

Всичко започва страшно красиво, но няма как да бъде вечно така. Просто трябва да сте готови да видите и приемете и отрицателните черти в партньора, за да могат вашите отношения да устоят на времето. След година връзката ви ще изглежда много по-различно от сега. Бъдете подготвени.

2. Трябва да устоявате

Не очаквайте първата ви връзка да е последна. За да разпознавате истинските чувства, ще трябва да разбиете сърцето си няколко пъти. Мъжете не обичат да признават, че са били съсипани след някоя връзка, но това ги прави по-отговорни и добри хора.

3. Спрете да очаквате много от хората

Не очаквайте партньорът да е перфектен постоянно. Хората са порочни по природа. Просто го приемете, далеч по-лесно ще ви е.

4. Животът не е фантазия

Хората са истински, сурови и емоционални, без значение колко романтични филми гледате, животът ви никога няма да бъде такъв. Но това е част от забавлението!

Вижте още: Защо изневеряваме?

5. Можете да получите само това, което давате

Ако искате партньорът да се отнася добре с вас, трябва и вие да се отнасяте така с него.  Ако искате той да бъде честен с вас, първо бъдете честни и вие.

6. Нещата не се случват спрямо плановете, които правим

Нещата ще се случват и без да сте ги планирали. Или ще се случват по много различен начин от исканото. И в това няма страшно. Приемете предизвикателството и се наслаждавайте.

7. Кажете какво усещате

Ако усетите, че се разминавате с партньора, веднага седнете и поговорете. Той трябва да знае и не трябва да бъде оставян в позиция да се досеща какво се случва. Този разговор може да спаси връзката ви!

8. Забравете миналото

Миналото е минало, за да остане назад в живота ви. Не обременявайте човека до вас с болките си и никога не го сравнявайте с предишните. Не е честно и няма да доведе до нищо добро!

Вижте още: Защо не срещаме любовта?

9. Научете се да преодолявате гордостта си

Понякога в една връзка трябва да признаете грешките си и да поставите нуждите на другия над своите. Това е труден момент, но изключително важна стъпка в посока пълноценната връзка.

10. Бъди добър за себе си, за да можеш да бъдеш добър за някой друг

Ако харесвате себе си, е по-лесно да харесвате други хора. Погледнете навътре, променете това, което не харесвате, и вижте колко благоприятно това ще се отрази на отношенията ви.

Вижте още:

Това бяха последните им думи

Какво издаваш с позата, в която спиш?

Подправки на балкона или една твърде добра идея

Кой е бащата на космическия страх?

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща