10 начина да декорирате холната масичка

Photo by Sidekix Media on Unsplash

Photo by Sidekix Media on Unsplash

Автор: New Me

02 Февруари 2019

Може би често подценяваме холната масичка, но тя е едно от нещата, които гостите ви ще забележат най-много. Затова е важно да й обърнете достатъчно внимание и да я направите неустоима. Ето няколко идеи от нас, а най-хубавото е, че можете да комбинирате и по няколко от тях.

Цветя

Класика. Красота, стил и свежест в едно. Единственото по-трудно е, че трябва да ги сменяте редовно, ако са във ваза вместо в саксия. А ако заложите на сухи или изкуствени, да ги почиствате от прах често и внимателно. 

Плетени съдове

Панери или други плетени съдове. Стига да се връзват на стила в дома ви, можете да заложите на тях, практични са до голяма степен и изглеждат много добре.

Табла

В нея може да подредите декорации, захарници, малки саксии, списания и каквото друго ви хрумне. Изглежда шик, така че ще придаде прекрасна визия на хола ви.

Свещи

Уют и романтика в едно. Само си представете как пиете вино на дивана с любимия човек или с приятели и сте запалили страхотните ароматни свещи на масичката си. Неповторимата атмосфера е гарантирана.

Книги

Още една класика. Внасят приятна атмосфера, а в същото време не са претенциозни за комбиниране. Може да подберете няколко по-луксозни издания и масичката ви ще добие веднага по-изискан вид.

Нестандартни предмети

Ако искате да поставите акцент вурху холната си маса, това е вашият шанс. Изберете нестандартна декорация, която веднага ще направи впечатление и ще се запомни.

Антикварни вещи

Какво по-красиво от стилна и устояла на времето вещ? Страхотно предложение за вашата холна масичка, ако сте фенове на по-ретро стила и имате стари предмети със сантиментална стойност.

Колекции

Може да използвате вашата маса, за да покажете част от хобитата си или колекции, ако имате такива. Събирате пури - подредете ги. Имате красиви кутии, подберете няколко подходящи за холната си масичка. Помислете как да превърнете онова, което ви е страст, в част от декорирането.

Аквариум

Макар и малко по-нетрадиционно, бихте могли да си направите масичка с аквариум отдолу. Ще е невероятно красиво и абсолютно бижу в хола ви. А и рибите ви ще са щастливи в такъв голям и интересен аквариум.

Масата е акцентът

Ако не държите или не обичате да претрупвате с декорации, може да заложите на нещо много семпло и изчистено, а звездата да бъде самата маса. Просто изберете по-красив и нестандартен модел според вкуса ви. Останалото е лесно.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща