10 най-красиви италианки

Автор: New Me

21 Октомври 2018

Вино, пица, паста, красиви италианци и ...неземни италианки. Какво повече може да иска човек от една от най-красивите страни в света? Място, сякаш докоснато от магия. Но кои са 10-те най-красиви италианки. Това е скромният ни подбор, с уговорката, че можем да добавяме и още, и още поне до 100.

София Лорен

София Лорен започва кариерата си през 60-те години на миналия век и е първата актриса спечелила награда на Академията за неанглоезичен филм. 

Моника Белучи 

Моника е една от най-известните италианки в света. И икона, която няма нужда от определения. 

Изабела Роселини

Дете на звездите родители Ингрид Бергман и Роберто Роселини, съвсем естествено е да продължи семейната кариера. 

Анита Паленберг

Тя е модел, дизайнер и актриса. Анита става известна с близостта й със съоснователя на "Ролинг Стоунс" Брайън Джоунс. Историята им не издържа във времето и тя го остави заради известния китарист Кийт Ричардс.

Клаудия Романи

Кариерата й започва като модел, след това печели конкурс. След като снимките й намират място  в Cosmopolitan и GQ, има свое предаване в телевизията. 

Рафаела Фико
Тя се появи в италианското шоу "Биг Брадър", което й спечели небивала слава. В един момент се жени за италианската футболна звезда Марио Балотели, от който има дъщеря на име Пия.  

Мелиса Сата

Тя започва кариерата си като модел на 16-годишна възраст в родния си град Сардиния. По-късно се отправя към телевизията и филмите, прави чудесни предавания и филми. 

Федерика Ридолфи


Тя започва като балерина на 17-годишна възраст. Днес Федерика е страхотен модел и редно участва в най-големите ревюта.

Елизабета Каналис

Започва кариерата си с участие в италиански филми. След това взима участие в Superstars. Била е модел на големи модни марки като Роберто Кавали.

Никол Минети

Тъмният й тен и съблазнително тяло я превърнаха в огромна звезда в Италия. Близостта й със Силвио Берлускони пък й спече място за регионален съветник.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща