10 признака за негативна енергия наоколо

Автор: New Me

06 Юни 2018

Отрицателната енергия е много общ термин, който използваме днес, за да опишем онази невидима сила, която прави живота ни по-труден. Вярно е, че нямаме всички отговори на това явление, но има едно нещо със сигурност - понякога изпитваме вълна от негативни емоции, мисли и преживявания и обикновено нямаме обяснение откъде и защо идва.

Това са десет признака, които хората обикновено изпитват, когато имат отрицателна енергия около тях. И какви са начините да я премахнем...

1. Паричните средства не текат лесно, неплатените сметки започват да се трупат и не знаете къде отиват парите ви. Постигането на застой в нашия просперитет е знак, че пътят към растежа е блокиран, дори когато печелите достатъчно пари.

2. Чувствате се уморени, изтощени и лесно се разочаровате. Изживявате всички емоции като все едно сте във влакче на ужасите – ту сте нагоре, ту надолу. Обикновено сте изтощени дори след много часове сън и здравословна храна.

Вижте още: Зодиите с най-силна интуиция

3. Чувствате се стресирани и не можете да се справите с ежедневните дейности, докато преди всичко беше наред.

4. Вие сте по-склонни към инфекции, отколкото обикновено и започвате да се разболявате все по-често. Признаци за слаба имунна система могат да бъдат  и признаци за негативна енергия наоколо.

5. Комуникацията е засегната, хората като че ли не могат да ви разберат и вие не успявате да ги разберете правилно.

Вижте още: Зодиите, които ще изживеят страхотно щастие това лято

6. Трудно стигате до грижи за себе си и не можете да намерите време за себе си.

7. Сънят ви е белязан със странни сънища и кошмари. Вашият подсъзнателен ум се опитва да ви предупреди, че нещо не е наред.

8. Отрицателните мисли и емоции изглежда изплуват всеки път, когато се опитвате да се отпуснете. Най-лошото е, че колкото повече се опитвате да ги спрете, толкова по-устойчиви са те.

9. Загубата на ключове, пари, портфейли, дрехи и т.н., и трудности да ги намерите, въпреки че през повечето време те са около вас и са видими.

Вижте още: Правилата, които те правят лидер!

10. Чувствате се неспособни да се концентрирате, защото умът ви се стреми да се фокусира върху случайни неща.

И ето как да се отървем от отрицателната енергия:

Намерението да се отървете от всичко отрицателно е първата стъпка.

Колкото по-силна е вашата воля, толкова по-силна е магията.

Използване на мощността на водата и нейните прочистващи свойства. Най-доброто решение е да приготвите гореща вана, да използвате малко сол и да добавите етерични масла от билки с почистващи и лечебни свойства като евкалипт, градински чай и мента. Потопете се. Почувствайте очистващите свойства на водата, поемете дълбоки вдишвания, за да позволите на аромата на маслото да ви изпълни и пречисти.

Вижте още: Защо хората се целуват?

Носете кристали, които замъгляват негативността и имат защитни свойства като оникс, обсидиан, черен турмалин или тигрово око. Не забравяйте да ги почиствате често.

Време е за основно почистване на къщата.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща