10 признака за негативна енергия около вас...и как да се справите

Автор: New Me

27 Юли 2017

Кой поне веднъж в живота си не е изпитвал вълна от негативни емоции, мисли и преживявания? Надали има такъв човек. Разкриваме ви 10 знака, които показват наличието на негативна енергия около нас. И как да излезем от ситуацията.

Ето какви са признаците, че се намираме в недобра среда:

Парите не идват или не се задължат при нас, неплатените сметки започват да се натрупват, а не знаете къде всъщност отиват финансовите ви постъпления. Дори да печелите нелошо, може да попаднете в такава ситуация, а това индикира негативна енергия около вас.

Чувствате се уморени, изтощени и разочаровани. Не изпитвате удоволствие от собствената си компания.Организмът е изтощен дори сутринта, когато би трябвало да имане енергия за през деня.

Чувствате се стресирани и не можете да се справите с ежедневните дейности, които преди не са били никакъв проблем.

Вие сте по-податливи на инфекции, отколкото обикновено, и започнете да се разболявате по-често. Признаци на ниска имунна система, а оттам и на негативна енергия в живота.

Комуникацията е засегната, хората като че ли не могат да ви разберат и смятате, че не разбирате другите.

Трудно отделяте време за себе си.

Сънят ви не е спокоен, по цяла нощ имате странни сънища или кошмари.

Отрицателните мисли и емоции излизат на повърхността всеки път, когато се опитвате да се отпуснете. Най-лошото е, че колкото повече се опитвате да ги спрете, толкова по-устойчиви са те.

Загубата на ключове, пари, дрехи и т.н., и е трудно да ги намерите, въпреки че през повечето време те са около вас и са видими.

Не успявате да се концентирате, тъй като умът ви се стреми да се фокусира върху случайни неща.

И ето как да се отървем от отрицателната енергия :

Първо трябва да си дадете сметка, че имате негативна енергия в живота. Колкото по-силна е волята ви, толкова по-лесно ще минете през това.  

Прошка. Забравете хората, ситуациите, които са ви повлияли зле. Оставете ги в миналото, съдбата си знае работата и не случайно се е стигнало дотук.

Използвайте водата и нейните прочистващи свойства. Най-доброто решение е да си приготвите гореща вана, да използвате малко сол и да добавите етерични масла от билки с почистващи и лечебни свойства като евкалипт, градински чай  и мента. Почувствайте почистващите свойства на водата, поемете дълбоко въздух и позволете на водата и ароматите да ви завладеят.

Носете кристали, които отблъскват негативната енергия като оникс, обсидиан, черен турмалин или око тигър. Не забравяйте да ги почиствате често.

Време е за добро почистване на къщата.

Вървете стъпка по стъпка, не се опитвайте да скачате през проблемите. Не можете изведнъж да изчистите негативната енергия от живота си, но ако се настроите и следвате препоръките, съвсем скоро ще се чувствате далеч по-добре. 

Вижте още:

Не на цигарите или черно-бели сънища?

Чертите, които притежават успешните хора

(Не)познатият Титаник

Как да се харесваме и да сме щастливи?

Как да стопите ледовете във всеки разговор?

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща