10 секс съвета от Кама Сутра

Автор: New Me

05 Октомври 2017

Ето някои съвети от Кама Сутра, които ще променят възприятията ти за секса:

1. Жените и знанието

Кама Сутра казва, че една жена трябва да проучи добре книгата, преди да е омъжена. Тя трябва да знае как да задоволи съпруга си. Книгата й помага да увеличи привлекателността си. А това пък й помага да се чувства по-желана.

2. Мъжете и размерът

Според Кама Сутра размерът има значение. В зависимост от размера на вашия пенис, може да бъдете заек, бик или кон. Добрата новина е, че правилно подбраната поза може да компенсира някой и друг сантиметър.

3. Значението на добрия и здравословен начин на живот

Кама Сутра се фокусира върху здравословен живот, защото здравите мъж и жена правят здрав съюз. Ако видите сексуалните позиции в книгата, ще знаете защо те наблягат на здравословен начин на живот.  

4. Привличането на жена

Книгата има подробни указания как се привлича една жена. Така например, мъжете могат да започнат с докосване на раменете, за да покажат симпатиите си.

5. 8 различни вида прегръдки

Кама Сутра казва, че сексът винаги трябва да започне с прегръдка. Сред прегръдките има и прегръдка на бедрата, прегръдка на гърдите...всичко това има за цел да увеличи и засили удоволствието. На практика това е форма на любовна игра.

6. Уроци по целуване

Кама Сутра учи на три начина на целуване. Освен това мъжът трябва да умее да целува всяка част от тялото на жената. И да редува целуването с леки захапвания.

7. Сексът в 64 акта

Може да мислите, че Кама Сутра има списък с позиции, но всъщност разделя сексуалния акт на 64 акта, което включва и проникването. Книгата е разделена на глави, които учат на всеки аспект от секса.  

8. Жените и драскането

Това трябва да се прави само от жените. А за мъжете е запазено удоволствието да захапва леко жената.

9. Жената първо

Кама Сутра смята, че една жена може да има по няколко оргазъма. И след това идва ред на мъжа.

10. Не е просто секс

Кама Сутра налага мнението, че всичко случващото се по време на секс е важно. Затова трябва да се включва целуване, галене, прегръщане, защото всяко усещане носи полза за здравето на човек.

Вижте още:

Несексът и неградът: Мобилният оператор праща на мъжа ми нощем SMS-и и се смее

Плюсовете да си необвързан

Ако не правиш достатъчно секс...

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща