2021: Какво ви очаква според китайския зодиакален календар?

Снимка на Please Don't sell My Artwork AS IS от Pixabay

Снимка на Please Don't sell My Artwork AS IS от Pixabay

02 Януари 2021

След умопомрачителната 2020 (годината на Металния Плъх), китайският хороскоп ни пренася в следващата фаза: годината на Бика. На нас също не ни звучи твърде обнадеждаващо.

В действителност, според китайския зодиак Бикът е много трудолюбив и методичен. В неговата година на преден план излизат способностите на човека да бъде сдържан, стабилен, отговорен и най-вече: търпелив.

Какво обаче означава това за представителите на всяка зодия, и какво можете да очаквате от така мечтаната 2021? Разберете в следващите редове.

Китайската нова година започва на 25 януари, така че вижте какво ви е подготвила годината на Бика според китайския ви зодиакален знак.

Плъх - родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

За представителите на зодия плъх 2021 ще бъде балансирана - лишена както от огромни трудности, така и от небивали успехи. Най-добрите предпоставки за развитие ще бъдат свързани с работното поприще, където се очакват нови отговорности и възможности за растеж.

Важно е да изпробвате нови неща през 2021, да инициирате промени и да поемате премерени рискове. Ще има опции както за нова работа, така и за повишение и по-високи доходи. С духовното ви израстване и търпението във взаимоотношенията ще е свързано и постигането на много от големите ви цели за тази година. По линия на парите бъдете малко по-внимателни в следващите месеци. 

Бик - 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

За представителите на този знак започва повратна година, в която ще трябва да съставят своя тригодишен план и да преобърнат живота си така, както искат. Посейте семената на всичко, което искате да постигнете, и не прахосвайте тази съдбовна 2021. Не се фокусирайте само върху една сфера на живота си, бъдете смели и действайте с размах.

Създавайте нови приятелства или връзки, ако сте на такъв етап, и не се страхувайте да рискувате. Учете нови неща през тази година, усилията ви ще бъдат възнаградени. Когато не получавате от раз онова, което искате, ще е за добро - късметът ще е с вас. Предизвикателствата през следващите 12 месеца ще са свързани с работата и плановете ви за почивка.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Тигър - 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

През 2021 приключвате своя 12-годишен цикъл според китайския зодиак и 2022 ще е вашата повратна точка. Тази година ще се радвате на малко повече спокойствие и нещата ще ви се случват по-лесно. Доверявайте се на интуицията си кога трябва да ръмжите и да покажете нокти и кога - да отстъпите крачка назад.

Опитайте да довършите всичко, което е останало отворено до момента, за да се подготвите за големите промени, задаващи се в живота ви. 2021 започва с ретрограден Меркурий, което може да ви забави и изнерви допълнително, но крайният резултат ще е добър за вас. Най-силният ви коз в следващите 12 месеца ще са смелостта и неизчерпаемата ви енергия - прилагайте ги във всички важни моменти и победата ви е гарантирана.

Заек - 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

За родените в година на Заека 2021 може да бъде изключително изобилна. Късметът ще ви съпътства в най-важните моменти и всичко, което ще ви се случва, ще е за добро в перспектива. Разчитайте на хора около себе си, за да вървите напред с по-бързи темпове, но все пак не се доверявайте на всеки. 

Положителни промени ще можете да постигнете както в личен, така и в професионален план. Не отлагайте нищо, което е важно за осъществяването на целите ви - само ако сте наистина отдадени на развитието и благополучието си, това ще ви застигне. Не се съпротивлявайте на новото в живота ви и следвайте интуицията си.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Дракон - 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Фокусът през 2021 за вас ще е върху отношенията - както в романтичен, така и в социален план. Именно във връзките с околните ви очакват най-големите промени в Годината на Бика. Направете място за нови хора в живота си, както и за задълбочаване на взаимоотношенията. В работата ще имате шанса да поемете в различна посока, ако желаете, така че направете добре равносметките си.

Предизвикателствата през тази година ще са свързани с това да се справите с всичко, което се задава в живота ви. Някои промени може да са по-разтърсващи, но е важно да ги приемете и да продължите напред. Отворете съзнанието си за различното и няма да съжалявате.

Змия - 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Хармонична и много интересна година се задава пред представителите на този знак. Възможности се откриват в много посоки - както за работата, така и за личния ви живот. След март събитията около вас ще са много динамични и някои промени може да ви хванат неподготвени. Не се плашете от новите неща, те ще направят следващите 12 месеца вълнуващи и успешни.

Не допускайте миналото да ви влияе и хора от него да ви разколебават по пътя ви. Няма да липсват пътувания и разнообразие, но от вас зависи да ги включите в ежедневието си. Използвайте 2021 за ново начало в сферите, в които най-много се нуждаете от промени.

Снимка на Tumisu от Pixabay

4 зодии, които ги очакват големи промени през 2021

Кон - 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Ще се радвате да научите, че 2021 за вас се очертава като много по-добра и успешна от миналата година. Няма да липсват шансове в различни области от живота ви, така че се подгответе за положителни промени, ако успеете да се възползвате от тях. Усилията ви ще бъдат възнаградени, а желанията ви ще се осъществяват сравнително лесно и безпроблемно.

Не се бойте от приключения и допускането на нови хора в обкръжението ви - разнообразието е жизнено важно, за да се чувствате щастливи и удовлетворени. В любовта бъдете смели и рискувайте, когато се налага. Насочете енергията си към онова, което искате най-силно на този етап, вселената ще ви помогне да го достигнете.

Коза - 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Предстои ви една година на противопоставяне. Това значи, че предизвикателства няма да липсват, а пътят ви няма да върви съвсем гладко, но кой е по-добър в намирането на алтернативи и проправянето на собствен път от вас? Важното е да не губите увереността си, въпреки трудностите. Бъдете мобилизирани и ще излезете даже по-силни от всяка ситуация. 

Перспективи за успех няма да липсват, особено в личните ви взаимоотношения. Там можете да се радвате на положителни промени, ако изиграете картите си правилно. Ще имате възможност и за финансови придобивки, така че бъдете отворени за нови шансове.

Кой филм си според зодията?

Маймуна - 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Взаимоотношенията ви ще са всичко през тази година. Хубавото е, че комуникацията е една от силните ви страни. Ще се налага да впрягате всичките си умения, чар и скрити козове, за да убеждавате околните и да постигате онова, което искате. В личен план също ще е много важно да общувате правилно, ако искате да имате успех.

През 2021 желанията ви ще се променят и равносметките ще са най-важни - направете правилния избор накъде да поемете и в работата, и в любовта. Не се бойте от промените, ще са за добро. Някои финансови предизвикателства може да се изпречат на пътя ви, опитайте да сте разумни с парите в следващите месеци. Намирате се в последната година от вашия 12-годишен зодиакален цикъл, а през 2022 ще жънете всичко, върху което сте работили досега.

Петел - 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Задава се една щастлива година за вас, с много хармонични събития. Ще ви се открият отлични възможности за финансови придобивки и заздравяване на връзките, особено в личен план. Фокусът ви през 2021 трябва да е върху начина ви на живот, следвайте щастието си и не робувайте на предразсъдъци и чуждо мнение.

 И с любовта, и с парите ще се появят шансове, които не трябва да пропускате, за да не съжалявате. Домът ви ще е вашата истинска крепост, така че се погрижете подобаващо за него в следващите месеци. Всякакви промени там ще са добре дошли.

pixabay.com

Без какво не можеш (според зодията)?

Куче - 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Новата година ще компенсира до голяма степен разочарованията, които сте изпитали през 2020. Насочете вниманието си към големите цели в живота ви и ще се радвате на огромно раздвижване именно там. Погрижете се и малко повече за здравето си - трябва да сте в кондиция, за да изпълните всичките си мащабни планове за промени.

В любовта ще се случват доста неща - някои от тях много желани, други ще ви изненадат значително, но се опитайте да извлечете най-доброто от всяка ситуация. Именно реакциите ви към случващото се ще определят какво ще получите от предстоящата година. Не се задоволявайте с по-малко, отколкото искате и заслужавате, целете се нависоко.

Прасе - 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Около вас ще се движат страхотни енергии през тази година. Бъдете много позитивно настроени и хубавите неща ще ви се случват. Ще имате възможност за възстановяване и напредък в области, които са буксували досега. Проявете търпение в отношенията си, особено в личен план. Общуването ще е ключът към решаването на всеки проблем, затова го използвайте мъдро.

Навлизате в третата година от своя 12-годишен зодиакален цикъл, а основното в него са промените. Започнете нещо ново през 2021, ще е за добро и ще се радвате на прекрасни резултати, без значение дали е свързано с любовта, работата или емоционалното ви състояние. Вслушвайте се в интуицията си, когато взимате важни решения.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща