5 грешки на жените в леглото

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

25 Август 2017

Дори много уверените по отношение на секса жени може да допускат грешки в леглото. Ако не вярвате, че е така, или ви е любопитно дали и вие не бъркате някъде – вижте тези 5 често срещани грешки на дамите в леглото.

Правят секс, само когато са в настроение

Това, разбира се, не значи да правите секс, когато не се чувствате добре или сте много потиснати. Но се замислете колко пъти сте решавали, че не ви се прави секс, защото сте уморени от работа или от домакински задачи. Може пък другата седмица да ви е по-спокойно и тогава да сте в много по-добро настроение за ласки с любимия.

Това обаче е голяма грешка. Ако чакате перфектния момент – да сте спокойна, отпочинала, да сте се погрижили идеално за визията си, да сте в палаво настроение и партньорът ви да го споделя в същия този момент, ще правите секс много рядко. А все пак не забравяйте, че сексът се отразява страхотно и на физическото, и на емоционалното ви състояние, стига да е с правилния човек.

Желанията на партньора са на първо място

Категорично сексът трябва да е взаимно удоволствие. Макар повечето дами да имат навика да слагат нуждите и желанията на другите преди своите-собствени, в леглото трябва да знаят как да получат онова, което искат. Дори ако това означава да промените темпото, да забавите нещата, да направите промени в позите.

За връзката ви ще е много по-добре, ако изясните с партньора си какво искате и харесвате вие и сексът не е удоволствие само за едната страна.

Мъжете са винаги готови за секс

Неоспорим факт е, че мъжете мислят доста често за секс и в пъти повече от дамите. Това обаче не означава, че те са винаги готови за подвизи в леглото. Затова и не бива да се сърдите и да се стига до скандали, ако партньорът ви не отвърне на вашето желание за ласки. Може просто да е имал много тежък ден в работата, да е наистина изморен или да е потиснат от нещо.

Най-доброто, което можете да направите, е да покажете подкрепа, да го изслушате и да се опитате да го разсеете с нещо забавно. Ако е просто моментно състояние, нищо чудно още на другата сутрин да е в настроение. Ако обаче проблемът продължава месец-два или повече, поговорете сериозно какво не е наред.

Качеството на секса зависи от тялото

Всяка жена си има своите комплекси относно начина, по който изглежда. Големият проблем е, когато позволите на визията ви да определя живота ви. Не искате да правите много секс, защото се притеснявате от няколкото килца, които сте качили, или пък не харесвате малкия си бюст или не особено стегнатото дупе в момента?

Това са неща, върху които можете да поработите – да правите упражнения, да се храните по-здравословно и да се научите да обичате тялото си с малките му несъвършенства. А междувременно се наслаждавайте на всеки горещ момент с любимия. Няма нищо по-секси от уверената жена.

Без въображение

Дребните изненади в леглото и сладките промени, които внасяте, не са предназначени само за първите месеци от връзката ви.

Много жени допускат отношенията с партньора да станат скучни и монотонни. Това не означава да повтаряте сюжетите на филмите за възрастни. Но познавате добре партньора си и знаете какво би го накарало да се зарадва. Секси бельо, малко ягоди и сметана, или просто нещо забавно, което и двамата искате да пробвате.

Ще видите колко наслада и разнообразие внасят в една връзка тези дребни детайли.

Вижте още:

Как да преодолеем бившите?

Това предвещава край на връзката!

Как тялото ни реагира при раздяла?

6 тайни на успешната връзка!

Никога не правете това след раздяла!

6 неща, които мъжете НЕ искат да кажат на жените

Скандал с любимия? Правете това!

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща