5 неща, които мъжете искат да им кажеш брутално честно

Автор: New Me

01 Ноември 2018

Понякога жените могат да бъдат твърде деликатни, чак толкова, че да объркват половинката си. Затова, жени, бъдете безкрайно прями за тези неща. Мъжете ще бъдат благодарни да чуят истината, дори да е брутална.

1. Какво ти харесва

Що се отнася до близостта, хората винаги искат отворена комуникация. Ако правят нещо нередно, искат да им се каже честно, за да могат да го поправят. Вашият човек иска да ви угоди – дайте му тази възможност! Мъжете не могат да четат мислите ви, затова бъдете възможно най-отворени и комуникативни за това, което ви харесва и какво не ви харесва.

Вижте още: Кои са трите най-готини жени за брак?

2. Какви подаръци искате

Не е нужно напълно да разваляте изненадата, но можете да дадете жокери какво искате за вашия рожден ден, Коледа и други празници. Просто му намекнете отчетливо. Той ще си мисли, че сам се е досетил, а вие ще получите това, от което действително имате нужда.

3. Когато сте ядосани

Мъжете трудно се усещат, когато сте ядосани, особено ако се държите така, сякаш не сте. Ако не искате просто да задълбочите нещата, трябва да кажете на вашия човек, че сте ядосана. Не крийте чувствата си, дори да са отрицателни.

Вижте още: 8 изумителни факта за любовта

4. Какви са вашите планове

Мъжете също искат да намерят някой, с когото могат да прекарат остатъка от живота си. Те не искат да чакат, докато не сте в добри отношения, за да им кажете какво всъщност искате в живота. Ако искате неангажираща връзка, му го кажете откровено и го оставете да прецени за себе си. Така е честно и за двете страни.

5. За какво се притеснявате

Не е особено приятно да споделяте притесненията си, но ако искате връзката да оцелее, това е задължително. Вашият човек няма да може да отгатне какво се случва в главата ви, затова седнете и поговорете откровено.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща