5 признака, че не иска обвързване

Photo by Ryan Holloway on Unsplash

Photo by Ryan Holloway on Unsplash

Автор: New Me

12 Септември 2018

Понякога сме толкова влюбени или така отчаяно искаме нещата във връзката този път да проработят, че не забелязваме малките знаци, които ни предупреждават, че отношенията няма да свършат добре.

Ето 5 знака, че половинката ви не може или не желае да се обвързва с вас.

Казва ви го. Да, точно така - дали директно или малко по-завоалирано, от рода, че по принцип се страхува от обвързване или не може да се задържи за по-дълго във връзка. Ако чакате с вас да е много по-различно, шансът е доста малък. Щом човекът до вас не е достатъчно влюбен, че да положи повече усилия да потръгне връзката ви, то вероятно това няма да се случи и на по-късен етап.

Вижте още: 6 неща, които мъжът търси в жената

Предпочита да прекарва свободното си време без вас. С цялата условност на това, че и вие, и половинката ви си имате своята нужда от малко време за себе си или за приятелите си. Ако обаче всеки свободен момент предпочита да е далеч от вас и излизанията ви двамата са сведени до абсолютен минимум, връзката ви със сигурност не отива на добре.

Вижте още: Знаците, че не те заслужава

Поставя емоционални граници. Не казва и най-важното - не показва, че ви обича и държи на вас. Успехите ви не вълнуват партньора ви, а проблемите ви - още по-малко. Повече като съквартиранти сте, отколкото като партньори. 

Не ви включва в бъдещите си планове. Бъдещето като цяло е нещо, което се отнася само за него/нея и вие не фигурирате там - пътувания, работа, приятели, семейство, забавления, цели, мечти - всичко това е лично пространство на другия, в което ви е показано, че нямате място.

Вижте още: Тайните на съблазнителките

Не се старае. Да си го кажем направо - връзките могат да са много трудни и понякога да ни докарват до лудост. Но за тях трябва да се полагат всекидневни усилия, за да се развиват. Ако обаче старание и любов влагате само вие, а отсреща не получавате същото, то явно този човек не е готов да ви отдаде сърцето и времето си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща