5 сигнала, че връзката ви е в задънена улица

Photo by Brodie Vissers from Burst

Photo by Brodie Vissers from Burst

Автор: New Me

06 Август 2018

Понякога отношенията ни с партньора не вървят, но си затваряме очите за проблемите и се надяваме да отшумят с времето. Истината обаче е, че ако не положим усилия, нещата рядко потръгват отново. 

Ето 5 сигнала, че връзката ви е в задънена улица и време да действате, за да промените това.

Самотни сте. Дори когато сте заедно, а и най-вече тогава. Усещате, че онази химия между вас се е изгубила, не си говорите както преди, не се смеете толкова често заедно и има нещо, което тежи в отношенията ви. Струва ви се, че вече не се разбирате един друг толкова добре.

Вижте още: Никога не казвай това на половинката си!

Романтиката си е отишла. Страстта може и да се е уталожила, но това, което не трябва никога да си тръгва от връзката ви, са нежността и романтиката. Да прегърнете и целунете другия, да си направите искрен комплимент, да подготвите малка изненада. Това са нещата, които подклаждат една връзка.

Вижте още: Тайните на съблазнителките

Сексът е мираж. И като заговорихме за романтика, няма как да пропуснем любовния ви живот. Няма нищо ненормално в това да не е както в началото, когато страстта направо ви е изгаряла. Но все пак, ако изобщо вече нямате желание да се докоснете, значи нещо не е съвсем наред.

Вижте още: 5 причини и свестните да изневеряват

Задушавате се. Напрягате се, когато трябва да правите нещо с половинката си, натоварва ви да изкарате целия уикенд заедно или да отметнете някои задължения за дома. Затова ако забележите, че някой от двама ви, или пък и двамата, редовно има нужда от време насаме или с трети хора, вместо с партньора, поговорете сериозно за отношенията си.

Вижте още: 6 признака, че сте срещнали сродната си душа

Постоянно се карате. Няма как да не се посдърпате, когато сте във връзка, да не повишите тон поне малко и да не се разсърдите. Но когато скандалите станат ежедневие, връзката ви се превръща в тотален ад. А никой не иска да живее в такава отровна среда. Така че помислете как да промените тази токсична атмосфера между вас.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща