5 знака, че плашите другите

Автор: New Me

12 Юни 2018

"Лъвът не се обръща, когато малкото куче лае." - Африкански поговорка.

Хората могат да ви съдят за това, което сте, без да знаят много за вас или за живота ви. Всички ние сме отражение на това, което сме преживяли, изпитали и през което сме преминали. Други може да не ви харесват, но това не бива да ви притеснява. Иначе би означавало да съжалявате за това, кой сте.

Понякога може да бъдете сметнати за груби, заради отношението си към другите. Не всеки трябва да вижда меката ви душа, скрита зад високи стени. Обикновено хората, които плащат другите, всъщност имат огромни сърца.

А това са чертите, които са присъщи на хората, плашещи другите:

Малките разговори са досадни

Не оценяват малки разговори и не се отдават на тях доста често. Дълбоките и сериозни разговори, които включват участието на интелекта, са нещо, което ви интересува. Разговорите относно времето или шоубизнеса не ви привличат. Даже се дразните, ако ви занимават с такива неща.

Не толерират невежеството

Тези хора не просто са силни, те са мъдри. Те са отворени към новите неща в живота си, когато става дума за самоизграждане. Но бързо губят търпение с хора, които не блестят с интелект и нямат желание да се научат на нищо.

Виждат повече възможности, отколкото други

Защото са отворени, мога да видят много повече възможности в ситуации, отколкото други. Това отношение не само им помага да оцелеят, но и ги изтласква нагоре в трудни ситуации. В същото време може да срещат враждебност и ревност от другите, защото имат способността да постигат успех чрез трудности.

Фокусът е върху решения, а не върху проблеми

Хората със силна воля са съсредоточени и знаят как да свършат работата си. Те не търпят извиненията на други, които се опитват да възпрепятстват работата им. Не харесват хората, които са слаби и не успяват да управляват нещата сами.

Човек на думата

Не са двулични и изобщо не се притесняват да казват на висок глас какво мислят. Винаги се придържат към думата си и никога не лъжат за поетите ангажименти. Мразят лъжци и нечестни хора. И не искат на всяка цена да бъдат харесвани от всички.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща