5 зодии, които ги очакват големи промени през 2020

Автор: New Me

16 Декември 2019

Стартът на нова година може да бъде чудесно време за поставяне на цели и търсене на начини за постигане на положителни промени в следващите месеци.

Разбира се, всяка промяна коства известно усилие. Но някои хора може да почувстват, че нещата се получават малко по-лесно и ще могат да се възползват изцяло от всички готини възможности, които им предстоят. Това са петте знака, които най-вероятно ще претърпят големи промени през 2020 г. И ето как могат да се възползват максимално от това.

Телец  - Телецът ще има много възможности да стъпи извън зоната си на комфорт през 2020 г.

Като знак на бика, Телецът цели да намери рутина и да се придържа към нея. Вероятно правят същото нещо през последните няколко години и се чувстват страхотно в това. Но поради факта, че Уран, планетата на новото и неочакваното, ще пътува през знака през следващите няколко години, те могат да бъдат изненадани от внезапно желание да разтърсят нещата през 2020 г.

Нови и необичайни хора, места и неща са на хоризонта за Телец и това може да означава най-накрая да излязат извън зоната си на комфорт. Това е идея, която могат да отхвърлят в началото, но с времето всичко ще изглежда доста привлекателно.

За да се възползва максимално, Телецът може да иска да започне годината, като обещае, че ще бъде отворен за тези нови преживявания, когато възникнат. Юпитер, Сатурн и Плутон заемат деветия дом на Телец през цялата година, като предлагат възможности за пътуване, продължаващо образование и дълбоки духовни връзки. Телецът ще разшири кръгозора си през 2020 г., стига да иска това.

Скорпион - Най-големите промени за Скорпиона през 2020 г. ще се въртят около любовния живот.

2019 г. беше донякъде трудна година за Скорпиона. Нептун, планетата на илюзиите,  пътува през петия дом на романтиката на Скорпион от известно време, поддържайки неясни и мъгливи отношения в любовния им живот.

Но след края на март това ще се промени. От 6 март до 3 април 2020 г. Венера помага на Скорпиона да потуши всички въпроси на сърцето и дава възможност да върнат любовния си живот в релси. През това време съществуващата връзка може да се превърне в нещо повече или да срещнат някой напълно нов човек и нещата наистина да се получат. За Скорпиона най-големите промени през 2020 г. ще се въртят около хората, които познават, именно те ще донесат нови възможности и по-добри връзки.

Стрелец - Стрелецът може да се почувства успокоен през 2020 г., въпреки че обикновено обича свободата си.

Ако нещо определя зодията Стрелец, това е колко ценят начина на живот, свързан с постоянни ходове. Това е знак, който не иска да бъде задържан от никого или от нищо. Ето защо през 2020 г. най-голямата промяна за този знак ще бъде ново желание да разгледат внимателно отношенията си и евентуално дори да се установят. Две лунни затъмнения по оста Близнаци / Стрелец, едно през юни, а другото през ноември, изместват енергиите, правейки ги по-благоприятни да бъдат с някой специален.

Ако прояви интерес, Стрелецът може да преосмисли как би могъл да изглежда животът и как може да включи партньор в плановете си. След като са с някой, който ги интересува, те ще намерят време да видят как могат да накарат всички части от живота си да работят заедно.

Козирог - Козирогът ще преживее много промени в живота си през 2020 г.

Когато погледнете астрологичната карта, ясно е, че 2020 г. ще бъде пълна с големи промени за Козирога. Представителите на тази зодия ще искат да претеглят плюсовете и минусите на всеки и трябва два пъти да помислят, преди да направят някакви мащабни промени, поради големия обем от възможности.

Ще създават нови партньорства и без съмнение ще откажат всички връзки с неща, които ги задържат и им пречат да се развиват. Това може да означава прекъсване на партньорство, което не работи, или изключване на приятели, които не са добра компания. И като резултат Козирозите ще се чувстват много по-различно.

Риби - През 2020 г. Рибите ще забележат големи промени в своята кариера и във връзката си.

Рибите вероятно са имали страхотна 2019 г., поради положителните промени в работата. През 2020 г. тази тенденция ще продължи, като същевременно ще се отрази и на любовния им живот.

Без съмнение ще бъдат на правилното място в точното време. Рибите също ще се чувстват допълнително креативни през новата година и ще използват тази енергия в правилната посока. И накрая, позициите на Юпитер през цялата година ще помогнат да се улесни сбъдването на всички големи мечти.

Началото на новата година е достатъчно, за да вдъхнови всеки да търси начини да превключи нещата и да направи някои промени. Но за тези пет зодиакални знака настъпват най-големите промени...

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща