6 дни до една невероятна среща с Лучия Джованини

Автор: New Me

21 Юни 2017

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ – РИТУАЛ НА ПРЕЧУПВАНЕТО НА СТРЕЛАТА!

Кога: 27 юни – вторник, от 10:00 до 18:00 ч.

Къде: хотел „Маринела“

Защо да посетим семинара?

Защото лесно излизаме от равновесие, когато животът ни е много напрегнат и цялата ни енергия е насочена към  голям работен проект или семейните нужди.

Защото в тези моменти е необходимо да погледнем живота си от “птичи поглед” и да възстановим равновесието.

Искало ли ви се е да имате повече пари, да смените работата, да промените нещо във вашите взаимоотношения или да се преместите в друг град?

Ако, за да подобрите дори нещо малко в живота си, знаете точно какво да промените, бихте ли го направили?

Ако не сме напълно удовлетворени от някои страни в живота си, не сме осъдени да живеем така завинаги.

Защото можем да се променим!

Коя е Лучия Джованини?

Член на Американската асоциация по психология, преподавател по нестинарство, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха и специалист е по техниките на медитация, работата на Лучия Джованини се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали. Семинарите ѝ са посещавани от хиляди хора по целия свят.

Какво ще се случи на 27 юни в София?

Ритуалът за пречупване на стрелата, Колелото на живота и Стената на виденията са три интегрирани практики, които Лучия Джованини ще използва на 27 юни в София по време на ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ.

Ритуалът за пречупване на стрелата е много силно преживяване, което ни учи как да направим нашата неврология да работи в наша полза и как да превърнем страха, напрежението или стреса в гориво за нашите цели. Поставянето  на стрелата  срещу гърлото и след това разчупването й с помощта на специалните техники за дишане и фокусиране, които преподавам, е огромен  катализатор, който ви освобождава да направите преход към  следващия етап от живота си с увереност. Пречупването на стрелата е практика, която води до една мощна енергийна промяна в тялото ви, която ще остане с вас – целият ви живот.

ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота и как да се придържат към тях.

Практиките ще ни покажат как да запалим положителните промени в живота си, как да овладеем силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнем страховете си и да изпитваме дълбоко чувство на радост и задоволство.

Лучия Джованини споделя специално за читателите на Newme.bg: „За мен е чест да бъда свидетел на промяната в живота на толкова много хора. В моята книга „Толкова различен живот“, върху която е изграден предстоящият уъркшоп в София (издадена на български на ИК Колибри)  разказвам за Африка, където съм прекарала детството си. Този период даде значително отражение на моя личен подход към промяната. Природата на Африка и съществата, които я населяват и обитават, ме очароваха. Видях човешки същества, които живееха в колиби в храстите, прекосяваха пустинята в каравани, видях животни, убити от сушата или от бракониери, недохранени деца и умиращи в мръсотията родилки. Всичко това генерира у мен един силен тласък да направя нещо, за да облекча страданието, на всички нива, на хората и животните, физическо и психическо. Това желание ме съпровожда през целия ми живот. Самата аз съм се борила с житейски трудности и със собствена си несигурност. Трудности, които за щастие преодолях. Експериментирала съм върху себе си ефикасността на всички практики, които преподавам. По време на уъркшопа в София ще покажа една  уникална  и мощна комбинация от 3 интегрирани техники: Колелото на Живота, Картата на Визията и Ритуалът на Пречупването на стрелата. Когато животът ни е много напрегнат и цялата ни енергия е насочена към  голям работен проект, или семейните нужди, тогава е лесно да излезем от равновесие, да почувстваме фрустрация и стрес. И именно в тези моменти се нуждаем от промяната! Мечтая за бъдеще, в което всички (животни и хора) да съжителстваме в мир,  да си бъдем взаимно полезни, да трансформираме конкуренцията в сътрудничество, и всички да имаме храна и средства за живот.“

27 юни 2017 – вторник

ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО СЕГА!

ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ: 087 991 2405

Билети и през sabitie.bg

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща