6 изкусителни аромата за дамите

Автор: New Me

07 Ноември 2017

Ако и вие сте от дамите, които обожават разнообразието в ароматите и искат винаги да са различни и запомнящи се, следващото ни предложение е за вас.

Представяме ви не едно, а цели 6 изкушения, вдъхновени от последните модни тенденции. Американският бранд номер 1 в парфюмните спрейове - Body Fantasies, вече е и на българския пазар с 6 нови аромата.

Body Fantasies съдържа 6 % високо концентрирани чисти парфюмни масла за по-дълготраен аромат и усещане, за разлика от масовите спрейове за тяло, които съдържат едва около 1%.

Създадена през 1996 година от световните лидери в дизайнерските парфюмерийни аромати, марката се е доказала през годините и предлага една нова генерация от спрейове за тяло. 

Новите 6 завладяващи аромата ”Japanese Cherry Blossom”, “Pink Vanilla Kiss Fantasy”, “Pink Sweet Pea”, “Twilight mist”, “Vanilla”, и “Pink Grapefruit Fantasy” провокират сетивата и създават усещане за свежест и изтънченост. 

Body Fantasies е финалната стъпка, която е необходима на всяка жена, за да бъде готова за предизвикателствата на новия ден. 

Насладете се на вълнуващите нови аромати!

 
Body_Fantasies_all.jpg

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща