6 признака, че привличате другите

Photo by Dani Vivanco on Unsplash

Photo by Dani Vivanco on Unsplash

Автор: New Me

28 Юни 2018

Дори и всеки да има своите предпочитания за хората, с които се обгражда, има някои неща, които ни привличат по-силно към другите. Ето няколко знака, че околните ви намират за наистина привлекателни...

Чувство за хумор

Почти няма човек, който да може да устои на това. Винаги предпочитаме да се смеем и забавляваме, и да се чувстваме добре, когато сме с друг човек. А какво по-добро от премереното чувство за хумор, което разведрява всяка ситуация?

Вижте още: Повече сън през уикенда = по-дълъг живот

Увереност

Прекаленото самочувствие и то - без покритие, дразни много. Но също така е вярно, че когато усетим самоувереност у друг човек, това автоматично го прави по-привлекателен в нашите очи. Така че ако общувате спокойно и уверено, със сигурност ви харесват много повече.

Грижа ви е

За никого не е приятно да се чувства пренебрегнат от другите. Така че, ако показвате искрена загриженост за хората около себе си, изслушвате ги, опитвате се да им дадете добър съвет или просто да ги успокоите, значи сте по-привлекателни за тях от останалите.

Вижте още: Знакът, че си пада по теб (според зодията)

Имате цели и мечти

Когато носите в себе си страст и преследвате мечтите и целите си, няма как да не събудите възхищението на точните хора и да не ги привлечете като магнит. Устремът и вътрешната ви сила просто заразяват останалите.

Знаете кога да кажете "Не"

Да бъдете харесвани от другите не е самоцел за вас. Знаете отлично колко струвате и кога да дадете приоритет само на себе си. Наясно сте кое е добро за вас и кое - не, така че не се притеснявате да отказвате на другите, когато злоупотребяват с добротата и търпението ви.

Вижте още: Ако правите това, сте срещнали сродната си душа

Поддържате се

Това не означава да давате стотици и хиляди левове за интервенции, скъпи процедури и дрехи. Хората ценят, когато виждат някой да се грижи за себе си - да спортува, да се храни здравословно, да поддържа добре външния си вид. Гарантирано, дори без да изглеждате като излезли от списание, ще сте много по-привлекателни в очите на другите, ако се грижите за себе си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща