6 признака, че сте срещнали сродната си душа

Автор: New Me

25 Юли 2018

Много хора израстват, мислейки, че ще намерят своята сродна и ще заживеят щастливо. Всичко това се дължи на класическите романтични филми. За нещастие често отнема десетилетия да се намери този човек. Което не бива да ви отчайва...


Обаче, ако се огледаме, ще видим, че има и добри  примери за хора, намерили своята сродна душа. Вгледайте се в тези признаци и ако те присъстват в отношенията ви с някой, да знаете, че сте срещнали сродна душа.

Имате интуиция

Обикновено има странно разпознаване, когато срещнете душата си. Това е като любовта на пръв поглед. Друг път е повече като силно чувство за познаване. Просто си позволете да го усетите. 

Вие сте най-добри приятели 

Има един мит, който казва, че "романтичните партньори не могат да бъдат близки приятели". Но реалността е, че силното приятелство е основата за дълготрайна романтика. Когато се срещнеш с душата си, ще срещнеш и най-добрия си приятел. 

Има взаимно уважение 

Връзките обикновено се разпадат в резултат на двама души, които се опитват да се променят. За разлика от това душевните приятели обикновено се уважават един на друг на базово ниво. Това уважение се основава на това, че наистина се познавате. Така че, когато откриете, че приемате някого, независимо от странностите му, това може да е вашият духовен партньор. 

Предизвикате се един друг

Двамата често се насърчавате да се вадите един друг от комфортните си зони. Не просто ще оценявате това, което другият върши, но и ще се амбицирате. 

Борите се за връзката

Няма връзка без конфликт. Винаги ще има някакви препятствия и удари по пътя. Но независимо дали се опитвате да се справите със семейните си затруднения, както и финансовите притеснения, болестите, несигурността в кариерата или някои проблеми, свързани с родителите, двойката, която има за цел да бъде заедно, ще продължи да се бори за връзката. Ще откриете, че и двамата искате взаимоотношенията да оцелеят.

Искате да бъдете заедно

Сродните души могат да постигнат баланс между времето отделно и това, прекарано заедно. Не се изяждат от ревност или безпокойство. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща