7 черти на секси жената

Photo by Rutger Geleijnse on Unsplash

Photo by Rutger Geleijnse on Unsplash

Автор: New Me

10 Юли 2018

Коя ли жена не иска да е привлекателна и секси в очите на околните? Нещата обаче не опират само до външния вид. Ето няколко неща, които правят една жена наистина секси.

Мила е

Колкото и да е красива външно една жена, ако е груба към другите, тя автоматично става непривлекателна. Милата и нежна в отношенията си жена винаги е много по-секси, особено за дългосрочна връзка, каквато всеки иска да изгради в даден момент.

Вижте още: 7 знака, че ви манипулират

Има чувство за хумор

Това е може би качеството, което е абсолютно неустоимо за хората. Със смях и чувство за хумор винаги се минава по-лесно през живота, дори и в тежките моменти.

Страстна е

Не само в леглото, но и в живота. Има своите интереси и страст към различни неща в живота си. А това винаги е супер секси за другите и издига дамите на едно съвсем различно ниво. 

Вижте още: 6 признака, че привличате другите

Уверена е

Ако самата жена не си вярва, че е секси и е много неуверена, няма как да накара другите да я смятат за привлекателна. Затова е хубаво да сте наясно с всичките си положителни страни и да сте наистина горди с тях.

Не е самотница

Когато видим човек без приятели и личен живот, няма как да го сметнем за особено привлекателен. Социалната жена, чиято компания всички търсят и за чието внимание се борят останалите, няма как да не стане наистина секси в очите ни.

Вижте още: Знакът, че си пада по теб (според зодията)

Има неподражаем стил

Отличава се от множеството и винаги се откроява в компания. Не става дума за това да е шумна и да се стреми да е вечно център на внимание. Просто с излъчването си винаги приковава погледите и знае как да задържи вниманието върху себе си.

Чувства се добре в кожата си

Няколкото кила в повече или малките несъвършенства по лицето не й пречат да се забавлява пълноценно, да се наслаждава на живота, да обича малките удоволствия и да не се срамува от това, което е.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща