7 начина да се отървеш от негативната енергия

Photo by Emily Goodhart on Unsplash

Photo by Emily Goodhart on Unsplash

Автор: New Me

07 Август 2018

Каквото и да си говорим, негативната енергия е навсякъде около нас - без значение дали някой ни се е ядосал, завидял e, просто не ни харесва или пък самите ние генерираме такава енергия с мрачните си мисли. 

А за да се отървете от негативната енергия около вас, има няколко неща, които можете да направите.

Смейте се. Нищо не изчиства съзнанието и пространството около вас, както смеха. Насочете мислите си в положителна посока и се забавлявайте.

Вижте още: Какво те очаква през август?

Почистете. Буквално и преносно. Според фън шуй затрупаният с боклуци и ненужни вещи дом създава негативна аура около вас. А като сте се захванали с почистване, замислете се дали не е време да изхвърлите и токсичните хора от живота си.

Добра карма. Дори да не вярвате в кармата, стремете се да правите добро, да не завиждате и да не мислите зло на никого. В крайна сметка ние сме това, което правим. Нека да е добро и позитивно.

Вижте още: 6 признака, че сте срещнали сродната си душа

Талисман. Още от векове хората са вярвали в талисмани и амулети, които ги закрилят и им помагат. За повече късмет и за да се предпазите от зли очи, вземете си талисман, който да ви пази.

Мислете положително. Не поставяйте сами пречки пред себе си, не позволявайте мисленето ви да е негативно и да ви дърпа назад, да ви кара да се страхувате от промените и да пропускате хубавите шансове в живота си.

Вижте още: Какво разкриват дрехите ти за теб?

Обградете се от добри хора. Енергията до голяма степен идва и от хората около нас. Затова подберете приятелите и партньора си мъдро, обградете се с позитивни и добронамерени хора, и изолирайте тези, които ви потискат, нараняват и използват.

Създавайте положителна енергия. Навсякъде около вас - у дома, в работата, в компания. В дома си създайте атмосфера на спокойствие, щастие и любов. В работата избягвайте да се задържате около токсични хора, а навън бъдете източника на положителна енергия, от който всеки се нуждае и всеки иска в живота си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща