7 откачени признака, че сте влюбени

Photo by Everton Vila on Unsplash

Photo by Everton Vila on Unsplash

Автор: New Me

01 Март 2018

Какво ли не правим за любовта и какво ли не прави тя с нас? Усещали ли сте колко странно могат да се държат влюбените хора? 

Ето няколко откачени неща, които правим, когато сме хлътнали здраво по някого...

1. Нямате проблем да правите неща, които иначе намирате за странни, или най-малкото - изобщо не сте ги практикували. Половинката ви обича ски? Ама разбира се, че и вие ще се качите да покарате, нищо, че мразите студа и не сте спортна натура. И това грам няма да ви тежи, просто защото е изживяване, споделено с любим човек.

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс...

2. Смеете се постоянно или поне нетипично често за вас. Раздавате усмивките си доста по-щедро, когато сте влюбени, без дори да се усетите. Не само че сте по-щастливи, но и ставате много по-симпатични за околните. Ако разбира се, усмивката ви не грейва в неподходящи моменти...

Вижте още: Навиците на двойките, които устояват на всичко

3. Полагате страшно много усилия заради другия. Прекарвате повече време в избора на тоалет, винаги гледате визията ви да е супер. Чувствате се прекрасно да правите малки изненади и жестове за половинката си. 

4. Добро настроение. Доста е вероятно да си подсвирквате, да пеете, да си тананикате и танцувате, когато сте влюбени. Да, на някой може да му е странно, ако започнете да си пеете на публично място, но какво да се прави? Любов...

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

5. Постоянно се чудите какво прави другият в момента, дали и той мисли за вас, как се чувства. Стига да не звъните и пишете през няколко минути, за да проверявате - всичко е точно, много влюбени се чувстват така.

6. Без егоизъм. Странно е, но любовта ни прави по-малко егоисти и поставя щастието на другия поне наравно с нашето. Типичната доза егоизъм, която се наблюдава при всеки, отстъпва леко и "Аз" постепенно става "Ние".

7. Всичко е розово... Ами да, и този странен навик имат влюбените. Мислят, че всичко ще е лесно, щом се обичат. Но изненадите идват бързо. И понякога това ги кара лесно да свалят розовите очила.

И все пак, любовта и всички онези странни неща, които ни кара да правим, са прекрасни. Насладете им се...

Вижте още:

Суперсилите на хората, преживели токсична връзка

Мъдрите думи на Айнщайн за любовта

14 правила на щастливата връзка

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща