8 март - вместо карамфили, дарете за добра кауза

Автор: New Me

06 Март 2018

Всяка година неизбежно става 8 март и отново сте в затруднение - трябва ли да накупите десетина стръка цветя? Кой какво очаква от вас?

Ако не купите цвете, означава ли, че не уважавате жените? Ако купите, не го ли правите само защото другите така правят или защото няма как? А ако имате друг избор, бихте ли го променили?

Не е ли време вече да опитаме нещо съвсем различно? Фондация Bcause ни подсказва как. Можем да дарим сумата, която бихме похарчили за цветя, на Фонда за лечение и рехабилитация за деца към фондацията.

Жестът ни ще помогне на някое семейство да осигури терапия за болното си дете, която иначе не може да си позволи. Защото наистина си струва...И защото колежките, учителките и госпожите от детската градина ще разберат. И ще подкрепят подобна идея.

А и биха се зарадвали на букет цветя и в някой от останалите 364 дни от годината. Не нарочен ден. И не защото е 8 март. А защото ги уважаваме всеки ден.

Дарете за лечението на болни деца тук - онлайн, с кредитна или дебитна карта.

При желание организаторите дори пращат картичка. Защо не я разпечатате и подарите нея? Така заедно с дамата ще сте допринесли за още едно добро дело.

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща