Ако не можеш да накараш едно момиче да се усмихне - не можеш да го накараш да направи нищо

Автор: New Me

04 Август 2019

Името на Мерлин Монро години след смъртта й продължава да е живо, да бъде синоним на фатална красота, чар, сексапил и ...на безброи теории на конспирацията. Отива си от този свят едва на 36 години, когато светът е в краката й. Официалната версия е, че се е самоубила. Несъответствие в твърденията, разказите и огромни неясноти обаче дават поле за различни версии - най-честата е, че Монро е убита. Според слуховете фаталната актриса заплашвала да разкаже на пресата детайли от скандалната си и романтична връзка с братята Кенеди. Случаят, обаче, остава мистерия и до днес. Много е възможно президентското семейство да е искало да затвори устата на красивата холивудска звезда, но това поне към днешна дата не изглежда възможно да бъде установено със сигурност. Което не променя факта, че Мерлин Монро няма никакво намерение скоро от излезе от мислите на хората. А днес говори тя...

Сексът е част от природата… А аз живея в хармония с нея.

Тук се плащат хиляди за целувка и 50 цента за душата ти. Знам го, защото често се отказвам от хилядите, за да запазя това, което струва 50 цента!

Какво нося в леглото? Chanel № 5, разбира се!

Обичам да правя неща, които няма да минат, без да са цензурирани…

Тялото е създадено, за да се показва, а не да е покрито с дрехи!

Умното момиче целува, но не обича, слуша, но не вярва и си тръгва, преди да си тръгнат от нея!

Не знам кой е изобретил високите токчета, но всички жени му дължат много.

Аз съм провал като жена. Мъжете очакват наистина много от мен, заради образа на секссимвол, който са си изградили за мен - и който аз сама съм изградила за себе си. Очакват да чуят камбанен звън, но анатомията ми е като на всяка друга жена.

Дайте на едно момиче правилните обувки и то ще завладее света!

Ние всички сме родени сексуални същества, слава Богу… Но е жалко, че много хора презират и смазват тази природна дарба…

... Понякога се натъжавам, защото бих желала да срещна някого, който да ме приеме такава, каквато съм. Приятно е да караш хората да бленуват, но ти се иска да те приемат заради самата теб.

Кариерата е нещо прекрасно, но не можеш да се гушкаш с нея в студена нощ.

Диамантите са най-добрите приятели на едно момиче!

Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях – даже по-скоро всеки един от тях, ще разбива сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла и това се отнася за всичко...

Момчетата мислят, че момичетата са като книги. Ако корицата не хваща окото, няма да се поинтересуват да прочетат какво има отвътре.

Истинският любовник е мъж, който може да те разтреперва, докосвайки лицето ти или усмихвайки се в очите ти, или просто гледайки съсредоточено в пространството.

Мъж - това е човек, който винаги забравя твоя рожден ден и никога не изпуска случай да назове твоята възраст.

Любовта и трудът са единствените стойностни неща в живота. Трудът — това е своеобразна форма на любов.

По-добре е да си нещастен сам, отколкото нещастен с някого.

Не възразявам да живея в мъжки свят, стига да мога да бъда жена в него.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща