Борбите на 30-годишните майки

Автор: New Me

13 Февруари 2018

Независимо какъв е случаят, има определени неща, които преживявате и трудно могат да бъдат разбрани от другите, освен ако не са ви „сестри по съдба”.

1. Кльощавите дънки са минало

В онези, любимите дънки дупето ти беше толкова секси. Трудно преживявате новите си извивки и полагате неимоверни усилия да ги приберете в новия размер дънки. Вече няма панталони с твърде малък размер, висящи в килера, които кротко чакат деня, в който ще ги носите отново.

2. "Лудата" вечер са две чаши вино и дотам

За разлика от времето, когато бяхте на 20-годишна възраст, рядко излизате за цяла нощ с приятелки. Вече приемаш за "луда вечер", когато с половинката ти пиете по две чаши вино и заспите. За да можете да се събудите и да се гмурнете отново във водовъртежа на ежедневието.

Вижте още: Чертите, които ви правят неотразими

3. Лягаш си в 9, включително през почивните дни

Каквото и да правиш, в 9 вече си в леглото. Нуждаеш се от сън, защото малкото попълнение в семейството ви надали ще те остави да спиш цяла нощ.

4. Етикет „Късна майка”

Ако си на 35 или повече години и забременееш, веднага ти се лепват етикети: Най-накрая, късна майка, за кога чака... Доста тъпо е да те занимават с оценките си, нали?

5. Преследването на малкото дете е новата ти тренировка

Преди ходеше на фитнес, йога или тичаше в парка. Но преди, сега ситуацията е друга. Вместо това тичаш след малчугана от рано сутрин до късно вечер.

Вижте още: Мъжете, които се женят за умни жени, живеят по-дълго

6. Единствената ти прическа е „кошер”

Когато беше на 20-годишна възраст, не излизаше без добре изглеждаща коса. И често сменяше цвета и прическата. Но това е в миналото. Сега обикновено прибягваш до любимия кок. В края на краищата и това е вариант, нали?

7. По милион молби за съвет

По-младите ти приятелки, които също наскоро са станали майки, виждат в твое лице пчелата-майка. Питат те за разликата в пелените, как да се справят с месечния си бюджет и къде да отидат на почивка. Приемаш това за комплимент, защото си станала достатъчно мъдра и търпелива. Нахлузваш удобните панталони, тичаш след мъника и раздаваш съвети. В крайна сметка 30-те се оказват неочаквано симпатични, не мислиш ли? Кога си била по-щастлива...

Вижте още:

ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Каква половинка си според зодията?

10 книги, които трябва да прочетете поне веднъж

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща