Цони от ONE разкрива: Есенно-зимните тенденции при цвета на косата

20 Септември 2018

Както наскоро ви споделихме стартираме нова рубрика с нашата приятелка Цони от ONE, за която понякога се чудим дали не крие някакви извънземни способности в себе си. Защото всеки път излизаме по-красиви и още по-секси от салона й, а не просто “с нова прическа“.

Всеки петък Цони ни разкрива по някоя модна тенденция или съвет за грижа за косата в своята рубрика. Миналия петък с нея си говорихме за Новите тенденции за прически през есента

Днес ще обърнем внимание на цветовете.

С края на лятото идва и този на късите поли, шарените бански и чувството за небрежност и лекота. С настъпването на есента инстиктивно насочваме вниманието си към по-студените тонове. Но това далеч не значи, че визията ни ще стане скучна! Стига да знаем кое е тренди. Този есенно-зимен сезон ви съветвам да сложите студен нюанс на косата си. Не е нужно да променяте изцяло визията си, а само нейния нюанс.

Ето и най-модерните нюанси за есен-зима 2018/2019:

Ако косата ви е тъмна и имате нужда от леко освежаване, но не и цялостна промяна на визията, то може да направите само няколко акцента в цвят меласа и да се превърнете в истинска Дива, като Бионсе.   

Безапелационен фурор тази година бе лилавато във всичките му нюанси! Бъдете смели и боядисайте косата си в някой от многобройните му вариации.  

За най-смелите и щури дами цветът е сиво! Отива на всякакъв тип дрехи и аксесоари и е гаранция, че няма да останете незабелязана.  

За вечните блондинки! Дами, не може да устоите на това студено русо, нали? Бъдете ледени кралици!  

Ние сме жени и сме крайни. Затова скачаме направо в дълбоката черна бездна с това ледено черно в косите.  

Който и вариант да изберете не забравяйте да се забавлявате.

А следващия петък ще ви разкрия как да направите в домашни условия една от любимите ми маски за по-здрава и жизнена коса.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща