Цони от One разкрива: Перфектната маска за коса с аромат на сладкиш

Автор: New Me

05 Октомври 2018

Както наскоро ви споделихме стартираме нова рубрика с нашата приятелка Цони от ONE, за която понякога се чудим дали не крие някакви извънземни способности в себе си. Защото всеки път излизаме по-красиви и още по-секси от салона й, а не просто “с нова прическа“.

Всеки петък Цони ни разкрива по някоя модна тенденция или съвет за грижа за косата в своята рубрика. Миналия петък с нея си говорихме за това как да предпазим косата от цъфтене?

Днес ще обърнем внимание на една прекрасна маска за коса, която може да направите в домашни условия, а крайният ефект е по-здрав косъм с аромат на сладкиш!

image2.jpeg

 

В началото на есента, след като косата ни е преживяла вълнуващи летни емоции, е време да й вдъхнем малко кураж за това, което й предстои през зимата.
Маската, която днес ви предлагам, е прекрасна поради ред причини - укрепва косъма, стимулира растежа, хидратира косата, а след нейното отмиване косъмът е по-здрав и лъскав. Освен това мирише на сладкиш и можете да си я приготвите сами вкъщи!


Необходимите продукти са:
6 с.л. зехтин
6 с.л мед
3 с.л канела

Как да приготвите:


Затоплете зехтина на водна баня, към него прибавете останалите съставки и разбъркайте до получаването на хомогенна смес.
Нанесете я от корените до върховете на косата, поставете шапка за баня и увийте с хавлиена кърпа. Намерете си приятно занимание за един час – времето, необходимо за престой с маската.

Вижте повече във видеото:

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща