Дневен хороскоп: 12 март

Автор: New Me

11 Март 2018

Вижте какво ни вещаят звездите в първия ден от новата седмица...

Овен

Властва любовта. Не се изненадвайте, ако получите съобщение или имейл от едни много специален за вас човек.

Телец

Ще имате брилянтна комуникация с важен клиент, агент или бизнес партньор днес. Вероятно енергията на другия човек ще стимулира ума ви. Време е за нови идеи.

Близнаци

Днес е най-мощното време да се изразявате. Ако сте готови да научите нещо ново, тогава ще го усвоите с лекота. Може да бъдете поканени да преподавате, да пишете или да изнесете лекция.

Рак

Не успявате да комуникирате с другите за това как се чувствате. Странно е да сте толкова тихи по време на такъв успех, който постигате.

Лъв

Очаква ви силен емоционален ден. Може да се случи чрез съобщение, писмо или дори изненадваща лична среща. Независимо как ще се почувствате, бъдете сигурни, че ще ви разтърси.

Дева

Чувствате се привлекателни и умеете да привличате партньора си. Имате таланта да накарате този специален човек да се чувства сигурен в любовта ви.

Везни

Една идеалистична, ултрапозитивна атмосфера заобикаля вашия професионален свят днес. Шефовете се впечатляват от способностите ви. Не се ограничавайте.

Скорпион

Имате страхотна визия за финансови перспективи днес. Обмисляте бюджета и приходите си, но прекарвате много време във фантазии за финансовите си перспективи. И определено не грешите.

Стрелец

Въпреки че сте благословени с огромна комуникация на работа тази седмица, днес предпочитате да направите крачка назад и да планирате какво наистина искате да кажете и правите. Вие не просто ще давате напътствия на другите, а ще се вслушат в тях.

Козирог

Склонни сте да се противопоставяте на някого с по-голяма мъдрост и опит. Бъдете достатъчно силни, за да приемате и чуждото мнение.

Водолей

Имате огромна творческа енергия в себе си. Може в намалото планът ви е да е малко странен, но определено е много добър. Не се подценявайте.

Риби

Ще прекарате много време днес, за да изяснявате убежденията си. Подгответе се за разминаване на мненията във всевъзможни посоки.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща