Дневен хороскоп: 13 февруари

Photo by AndriyKo Podilnyk on Unsplash

Photo by AndriyKo Podilnyk on Unsplash

Автор: New Me

13 Февруари 2020

Овен

Днес за нищо на света не бива да се поддавате на импулса и да предприемате необмислени действия. Ако го направите, ще съжалявате истински в следващите дни. Вместо това се придържайте към добре познатите ви неща и се фокусирайте върху текущите си задачи - няма да сбъркате.

Телец

Пълни сте със страхотни нови идеи, които нямате търпение да реализирате. Имате усещането обаче, че околните не ви чуват или разбират, не оценяват богатото ви въображение. Това не бива да ви спира да преследвате новите си цели, покажете на всички на какво сте способни.

Памела Андерсън в

Къде са сега? 20 култови актьори от 90-те

Близнаци

Не е изключено да сблъскате идеи и мнения с някого около вас днес. Това обаче не бива да ви настройва негативно. Именно в тези спорове се надграждат и променят за добро някои от целите и действията. Затова се вслушайте в думите на околните и вижте какво полезно нещо можете да си откраднете от тях.

Рак

Днес опитайте да загърбите егото си и да направите нещо повече за хората около вас. Малък жест или добра дума - сякаш сте пренебрегвали твърде дълго чувствата и желанията на другите, затова е време да се посветите малко повече на тях. Бъдете креативни и зарадвайте любимите хора.

Как да почистиш синусите за 1 минута?

Лъв

Вглеждайте се внимателно в поведението на околните, изслушвайте ги и следете знаците, които дават. Някой от близките ви приятели или партньорът ви е готов да мине на друга фаза, но ако не сте на същата вълна, моментът ще отмине и ще се отдалечите един от друг. Не го допускайте.

Дева

Сега е моментът да забавите темпото и да огледате добре ситуациите и хората около себе си. Много събития се случват около вас и ще ви е нужно време, за да ги осмислите и да решите какво ще предприемете. Не избързвайте, а преценете добре случващото се. 

Зловещият Распутин - между похотта и мистицизма

Везни

Време е да си дадете малко заслужена почивка и да се отдадете на по-приятни изживявания. Събиране с приятели или кратко пътуване за уикенда - преценете от какво имате нужда на този етап и се погрижете да си го дадете. Твърде съвестно изпълнявате задачите си, но балансът и почивката са много важни.

Скорпион

Предстои ви предизвикателство в работен план. Не е изключено да се сблъскате с някой на по-ръководна позиция, но това не бива да ви плаши - има изход от всяка ситуация. Преценете дали е удачно да си премълчавате или е дошъл моментът за промяна и израстване. Не допускайте страха да ви води.

Photo by Kari Shea on Unsplash

Цветовете, които ще властват в дома тази година

Стрелец

Пред вас се откриват множество възможности за нови познанства и приятелства. А защо не и нещо романтично, ако сте на тази вълна? Важно е да не се затваряте в черупката си в този период и да търсите взаимодействие с хората. Това ще ви открие нови перспективи и ще донесе положителна промяна за вас.

Козирог

Всички парченца от пъзела ще се наредят отлично при вас, дори да нямате това усещане на този етап. Оставете събитията да се развият естествено и не притискайте нищо и никого около вас. Когато се успокоите и погледнете цялата картина, ще осъзнаете колко добре се е получило всичко.

Разкриваме: Тайните на фризьорите за невероятна коса

Водолей

Обръщайте повече внимание на случващото се около вас. Дори малка и незначителна за вас ситуация може да има огромно въздействие върху живота и събитията, които предстоят. Опитвайте се да подреждате нещата така, както вие ги виждате, дори най-малките на пръв поглед. Така ще стигнете до големите си цели.

Риби

Сега е времето да демонстрирате повече увереност и самочувствие, както в работата, така и в личния си живот. В противен случай никой няма да ви приема достатъчно сериозно, а вие не искате това. Време е да изразите смело позициите си и да заявите себе си пред останалите.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща