Дневен хороскоп: 14 февруари

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Автор: New Me

14 Февруари 2020

Овен

Имайте вярата, че резултатът ще бъде най-добрият за вас, независимо от това как може да се развие денят. Разговорите изглеждат повече като критика, отколкото удоволствие и развитие в правилната посока. Това може да ви накара да поставяте под въпрос вашата роля в определени ситуации. Не го допускайте, защото от вас зависят повече неща, отколкото предполагате.

Телец

Вие сте очарователни, дипломатични и ангажирани днес, можете да се възползвате максимално от това! Със сигурност качествата и уменията ви няма да останат незабелязани от околните. Те ще искат да са около вас и да получат помощта и подкрепата ви. Използвайте възможността за добри комуникации и за постигане на поставените цели.

Снимка на Arek Socha от Pixabay

Знаците, че партньорът те манипулира

Близнаци

Имате шанс да поемете контрола и да докажете, че сте добър лидер. Настъпил е моментът за развитие в работата. Ако успеете да сграбчите шанса си, ще постигнете значителен успех. Тогава ще усетите и разлика в парите в положителна насока. Дръжте очите и ушите си отворени, бъдете активни и сами предизвикайте промяната.

Рак

Ще намерите много подкрепа в определени хора около вас и ще почувствате, че съдбата също ви помага. И все пак внимавайте с решенията. От изключително значение е да не се хвърляте в големи рискове и да не взимате важни решения импулсивно. Седнете и обмислете добре ситуацията, преди да преминете към действия.

Памела Андерсън в

Къде са сега? 20 култови актьори от 90-те

Лъв

Понякога, колкото и да ни се иска да избягваме конфликтите и безсмислените спорове, просто се стига до конфронтация. Ако и при вас се случи така, опитайте се да запазите хладнокръвие и да не губите баланса си заради дребнави и безполезни хора. Вместо да хвърляте много енергия в безсмислени спорове, опитайте да приключите възможно най-бързо ситуацията.

Дева

Това е един от онези дни, когато е ужасно лесно да се хванете с дребни проблеми, които да ви отдалечат от това, върху което трябва да се съсредоточите. Затова бъдете фокусирани върху големите си цели и в никакъв случай не допускайте дребни дразнители да ви отклоняват от пътя ви. Действайте решително за важните неща.

Бързи и ефективни начини да избегнеш умората

Везни

Ще се почувствате изцедени, заради натрупаната с времето умора и напрежението около вас. Това може да доведе и до усещане за лошо здраве. Замислете се дали не е време за промяна в някои аспекти от живота ви. В крайна сметка най-важното е да се чувствате добре емоционално и физически. Стремете се именно към това.

Скорпион

Някой, който е просто приятел, може да има по-силни чувства към вас. Огледайте се и бъдете по-наблюдателни за чувствата на другите. Вечерта се погрижете за себе си. Заложете на малко упражнения, добра храна, четене или любими занимания. Гарантирано - ще се усетите преродени.

Снимки: Емилия Цончева

Магията на Стара планина: Къде е центърът на България?

Стрелец

Може би просто трябва да осъзнаете отново колко благословени сте да имате определени хора в живота си. Огледайте се и ако усетите кои точно са те, не се притеснявайте да им кажете колко са важни за вас. В същото време скоро ви предстои да срещнете някой, който ще заеме важна роля и ще ви помага в трудните моменти. Отворете съзнанието си.

Козирог

Днес може да се усещате леко разколебани. Дайте си повече време, за да изчистите ситуацията и да вземете най-добрите за вас решения. Отдайте се на малко по-духовни занимания, нахранете вътрешните си сетива с книги, филми, изкуство или каквото друго ви влече в момента. Имате нужда от силна подкрепа, потърсете я в точните хора.

Photo by Gabriel Sepúlveda on Unsplash

Липса на апетит? 3 начина да се справиш с проблема

Водолей

Пред вас ще се появи интересна, но може би нестандартна опция. Това не бива да ви спира, никога не е късно да пробвате нещо ново и различно. Понякога това крие повече шансове, отколкото предполагате. Внимателни бъдете към парите си, преценявайте добре разходите си и не се поддавайте на временни изкушения. Това ще ви вкара в беля.

Риби

Ще се окажете изправени пред ново предизвикателство. Ще се борите с различни интереси, но ако сте достатъчно упорити, ще си осигурите победата. Както обикновено успявате... Вечерта излезте навън и се насладете на приятна компания. Намерете начин да си почивате пълноценно, защото иначе ще затормозите прекалено съзнанието си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща