Дневен хороскоп: 14 март

Photo by Pete Bellis on Unsplash

Photo by Pete Bellis on Unsplash

Автор: New Me

13 Март 2018

Овен

Възможно е да се колебаете за нещо и да се страхувате да поемете отговорност. Но това не е присъщо за вас - действайте смело и се хвърлете с рогата напред в новите предизвикателства, ще си заслужава.

Телец

Тормози ви как се развиват определени отношения. Дали става въпрос за личния ви живот или за отношенията с колега или приятел - не прибързвайте. Наблюдавайте как ще се развият нещата и тогава вземете окончателно решение.

Вижте още: Защо отношението към живота е по-важно от IQ-то?

Близнаци

В работата няма да сте много концентрирани и отдадени. Но любопитен проект ще запали интереса ви и ще ви поднесе страхотна възможност. Насочете се към него.

Рак

Имате нужда от малко спокойствие и време за себе си. Прекарайте вечерта си в разтоварващо занимание - например четене, или пък използвайте времето си за някои равносметки - ще се почувствате по-добре.

Вижте още: Припомни си колко струваш!

Лъв

Прекалено много сте се отдали на приказки. Сега е моментът да действате. Направете онова, което искате, но не ви е стискало. Ако се тревожите, че моментът не е много подоходящ - просто го направете такъв, не може вечно да чакате.

Дева

Бъдете уверени и не губете почва под краката си. Дори да ви се стори, че всичко се обърква в даден момент, ще се появят съмишленици и приятели, които ще ви измъкнат от напечената ситуация, така че не се отчайвайте.

Везни

Действайте смело за нещата, които искате. Дори да ви се струва невъзможно да постигнете някои от целите си, не се отказвайте. Късметът е с вас и със сигурност усилията ви няма да останат напразни. Направете си план и го следвайте.

Вижте още: Суперсилите на хората, преживели токсична връзка

Скорпион

Имате много добра визия за ситуацията около вас, така че следвайте интуицията си и не се предоверявайте на чуждите преценки. Бъдете по-уверени и направете онова, което смятате за правилно, без да се влияете от другите.

Стрелец

Направете си планове, подредете правилно приоритетите и целите си, и започнете да следвате поставените цели. В момента е най-важно е да поставите правилно фокуса си и да не хвърляте енергията си в безсмислени инициативи.

Козирог

Любовта се изпречва на пътя ви, иска ви се да се отдадете на приятни емоции и удоволствия. Но все пак трябва да запазите здравия си разум и да бъдете малко по-прагматични. Определена ситуация около вас ще го изисква.

Вижте още: Навиците на двойките, които устояват на всичко

Водолей

Денят не трябва да завършва с рутина и неудовлетворение. Имате нужда да се позабавлявате и да дадете малко храна на душата си. А какво по-добро от излизане с любим човек - партньор или приятели, не е от такова значение. Ще се чувствате заредени за нови предизвикателства.

Риби

Определен проблем ви тревожи и немалко предизвикателство ще се изпречи на пътя ви. Но все пак не бива да го приемате твърде сериозно, така че потърсете решение на проблема, вместо да се ядосвате. Решението е под носа ви и ще ви отвори нови възможности.

Вижте още: 

Вещите, които никога не трябва да държите в спалнята

Как страхът от грешки проваля живота ни?

8 неща, за които трябва да спре да ви пука

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща