Дневен хороскоп: 14 януари

Снимка на Pexels от Pixabay

Снимка на Pexels от Pixabay

Автор: New Me

14 Януари 2020

Овен

Днес денят ви ще е в черно и бяло. Навсякъде около вас ще се сблъсквате с двете крайности, но е хубаво да не се поддавате на тази тенденция. Опитайте се да запазите баланса си, въпреки предизвикателствата, пред които ще се наложи да се изправите. Ако все пак бъдете въвлечени в спор, не се задълбочавайте, ще навредите повече на себе си, отколкото на опонента си.

Телец

Може да се усетите малко нерешителни по въпрос, който касае личния ви живот. Намерете източника на тази несигурност и обмислете добре ситуацията. Най-добрият начин да премахнете проблема е да се изправите пред него и да обсъдите ситуацията, която ви притеснява, с точния човек. Ако свалите картите, ще можете да си дадете яснота и да продължите в правилната посока.

Снимка на Виктория Аникина от Pixabay

Витамин С: Защо ни е нужен?

Близнаци

Предстои ви да попаднете в много приятна романтична ситуация. Началото й може да бъде поставено още днес, така че не отказвайте предложения за излизания, срещи и запознанства, а защо не и вие самите да инициирате такива. Поемете контрол над личния си живот и го тласнете в тази посока, в която ви се иска да се развие - всичко зависи от вас на този етап.

Рак

На прага сте на това да ви се случи нещо голямо. Важно е обаче да запазите фокуса и енергията си, за да доведете събитията до успешен край. Мислете по-мащабно и подредете много добре приоритетите си. Онова, което искате най-силно, ще ви се случи, но само с правилния подход. Ситуация от миналото може отново да излезе на дневен ред, опитайте се да я решите окончателно.

pixabay.com

Ползите за красота и здраве от содата

Лъв

Оставете тревогите настрана за момент. Освен че си причинявате допълнителен стрес, като се ядосвате дори за най-малкото нещо, ставате много раздразнителни към околните. А от това можете да загубите главно вие. Вместо това намерете начин да се разсеете и освободите от напрежението в приятна компания или с любимо хоби.

Дева

Не отказвайте предложения за излизане, дори да не сте в настроение или да сте изморени. Ще пропуснете прекрасна възможност да задълбочите отношенията си с някого - приятел или нещо повече. Така че просто се съгласете, ако някой ви покани на среща. Общувайте с околните днес, това ще ви донесе само позитиви.

Photo by Jarosław Kwoczała on Unsplash

НА ИНАТ: Защо американците още мерят по Фаренхайт?

Везни

Всички знаят колко обаятелни и щедри можете да бъдете. Но не се раздавайте излишно за хора, които не са го заслужили. Запазете времето и енергията си за онези, които са ви показали уважение и ценят времето, прекарано с вас. Отдайте се на занимания с най-близките и ще се почувствате презаредени и удовлетворени.

Скорпион

Може и да не сте в настроение за излизане, но самотата не е това, от което се нуждаете точно в момента. Не се лишавайте от контакти и ще видите с колко положителни емоции ще се заредите. Ако не можете да се справите с нещо сами, потърсете помощ, няма нищо лошо в това. А не е изключено да откриете и нов партньор в начинанията си.

Защо да ядеш три кивита на ден?

Стрелец

Напоследък имате чувството, че някои неща, които искате, ви се изплъзват. Но това не е съвсем така, успехът ви е близо, така че не спирайте и не се отчайвайте. Не припирайте хората и ситуациите, нещата ще се наредят сами скоро. Дайте си малко време и се успокойте. Положителните мисли са важни, затова се стремете към тях.

Козирог

Късметът е с вас и ще се радвате на добри моменти както в работата, така и в личен план. Ако сте във връзка, направете нещо романтично за половинката си. Ако пък все още търсите, огледайте се около вас - подходящият човек не е далеч. Излезте и се забавлявайте, любовните изживявания тепърва ви предстоят.

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

Какво трябва да остави всяка зодия в старата година?

Водолей

Имате нужда от почивка, така че просто се отдайте на релакс или на любимите си занимания - каквото ви кара да се отпуснете и заредите положително. Всичко друго може да почака за момент, сега важните сте вие. Поставете за малко себе си на първо място и се погрижете както за здравето, така и за емоционалното си състояние.

Риби

Не обръщайте прекалено внимание на думите на другите днес. Може просто да изтълкувате нещо погрешно, което пък ще ви вкара в излишни спорове и ще развали настроението ви. Бъдете малко по-спокойни и не позволявайте на никого да ви извади от равновесие.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща