Дневен хороскоп: 15 октомври

Автор: New Me

15 Октомври 2019

Овен

Хората около вас ще общуват много трудно, ще е необходимо някой да се намеси и да балансира комуникацията. А кой умее да ръководи по-добре сложните ситуации от вас? Не се притеснявайте да поемете водещата роля тук, ще овладеете положението перфектно и това няма да остане незабелязано.

Телец

Не се страхувайте да следвате мечтите си, дори някой да ви казва, че е безсмислено или невъзможно. Времето и животът са си ваши и само вие решавате как ще ги оползотворите. Подредете правилно приоритетите си, съставете си план и го следвайте. Късметът ще ви се усмихне по-скоро, отколкото очаквате.

Photo by Samuel Zlatarev on Unsplash

Седмичен хороскоп: 14 - 20 октомври

Близнаци

Не позволявайте чуждото мнение да ви влияе във вземането на решения днес. Дори всички останали да са на едно мнение, а вие - на съвсем различно, слушайте интуицията си. Вие най-добре знаете кое е правилно за вас. Отстоявайте позициите си и не се страхувайте да бъдете различни от околните.

Рак

Поведението на някой от обкръжението ви ще ви ядоса и изправи на нокти днес. Бъдете подготвени за поучения и нежелани съвети, но се опитайте да не ги приемате толкова навътре. Няма смисъл да се тровите заради другите. Просто подминете ситуацията и направете онова, което смятате за най-правилно.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Как да изберем перфектния парфюм?

Лъв

Отдайте се на креативната си страна днес - създавайте и творете на воля, измисляйте нови идеи и начертайте следващите си ходове. Денят ще е особено ползотворен за поставяне на нови цели и създаване на нови контакти. Не бъдете интровертни, успехът ви е съвсем близо, но ще трябва да се потрудите още малко.

Дева

Работата с други хора невинаги е лесна, но е изпитание, през което ще трябва да преминете днес. Взаимодействието ви с околните е важно за постигането на определена ваша цел, затова вкарайте в действие чара си и се опитайте да извлечете максимална полза от общуването и работата ви с хората около вас.

Photo by Ameer Basheer on Unsplash

Зодията издава за какво си роден

Везни

Бъдете фокусирани върху важните задачи, които ще имате днес, и се пазете от грешки. Момент на невнимание може да ви коства много усилия и нерви, за да поправите стореното след това. Ако успеете да преминете през днешния ден без драми, вечерта ви ще е повече от добра. Излезте с приятели или любим човек, очаква ви страхотна изненада.

Скорпион

Бъдете нащрек и се пазете от подмолни игри и удари под кръста. Не се предоверявайте дори на хората от обкръжението си, не всеки ще е добронамерен към вас. Днес направете нещо за себе си, имате нужда да се погрижите за физическото и емоционалното си здраве. Намерете начин да разпуснете.

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Какво те очаква през октомври?

Стрелец

Бъдете много уверени и решителни в действията си днес, работете в своя полза, иначе може да пропуснете изключително добра възможност. Вземете нещата в свои ръце и не допускайте вмешателство. Ако вярвате, че трябва да преследвате точно определена цел, насочете се към нея и не позволявайте да ви отклонят странични фактори.

Козирог

Не бягайте от работата в екип днес, нищо, че по принцип се справяте най-добре сами. Понякога взаимодействието с другите ни носи много повече от просто поделени задачи. В процеса на общуване ще ви хрумнат невероятни нови идеи, които - ако приложите на практика, животът ви ще тръгне във възходяща посока. 

Как да спориш? Ето това са наистина умни стратегии

Водолей

Направете си добра сметка за разходите днес. Дали не сте влезли в спирала на купуване на неща, от които нямате реална нужда, но в същото време натоварват бюджета ви? Ако е така, направете промени и се пазете от загуба на средства. Вместо да харчите, се отдайте на по-духовни занимания, които ще ви заредят положително - разходки сред природата, виждания с приятели.

Риби

Днес ще е чудесен ден да преоткриете забравена част от живота си. Поразровете се за отдавна изгубени таланти, хобита и дори професии. Имате нужда от малко разнообразие и промяна около вас, защо да не е именно с нещо такова? Ако отлагате отдавна важен разговор с близък човек, днес е подходящ момент да го проведете.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща