Дневен хороскоп: 15 октомври

Photo by freestocks.org on Unsplash

Photo by freestocks.org on Unsplash

Автор: New Me

15 Октомври 2020

Овен

Възможно е да се колебаете за нещо и да се страхувате да поемете отговорност. Но това не е присъщо за вас - действайте смело и се хвърлете с рогата напред в новите предизвикателства, ще си заслужава. Сега не е моментът да се съмнявате в себе си и във възможностите си. Мислете положително и хубавите неща ще ви се случат.

Телец

Тормози ви как се развиват определени отношения. Дали става въпрос за личния ви живот или за отношенията с колега или приятел - не прибързвайте. Наблюдавайте как ще се развият нещата и тогава вземете окончателно решение. Премислете добре действията си, защото в случая може да няма връщане назад. 

Вижте още: Защо отношението към живота е по-важно от IQ-то?

Близнаци

В работата няма да сте много концентрирани и отдадени. Но любопитен проект ще запали интереса ви и ще ви поднесе страхотна възможност. Насочете се към него и впрегнете всичките си сили. Не позволявайте случайно подхвърлени думи да ви засегнат, бъдете над нещата и не се ядосвайте за дреболии. Ще ви предстоят по-важни и интересни събития. 

Рак

Имате нужда от малко спокойствие и време за себе си. Прекарайте вечерта си в разтоварващо занимание - например четене, или пък използвайте времето си за някои равносметки - ще се почувствате по-добре. Дайте си време за важните неща, не е необходимо да взимате крайни решения веднага, това само ще ви натовари и напрегне.

Вижте още: Припомни си колко струваш!

Лъв

Прекалено много сте се отдали на приказки. Сега е моментът да действате и то с размах. Направете онова, което искате, но не ви е стискало. Ако се тревожите, че моментът не е много подоходящ - просто го направете такъв, не може вечно да отлагате, особено за нещата, които наистина искате. Доверете се на интуицията си накъде да поемете. 

Дева

Бъдете уверени и не губете почва под краката си. Дори да ви се стори, че всичко се обърква в даден момент, ще се появят съмишленици и приятели, които ще ви измъкнат от напечената ситуация, така че не се отчайвайте. Вечерта намерете начин да разпуснете и да освободите психиката си от натрупаното напрежение.

Везни

Действайте смело за нещата, които искате. Дори да ви се струва невъзможно да постигнете някои от целите си, не се отказвайте. Късметът е с вас и със сигурност усилията ви няма да останат напразни. Направете си план и го следвайте. Не позволявайте случайно подхвърлени думи да ви влияят и да ви извадят от равновесие, фокусирайте се върху себе си.

Вижте още: Суперсилите на хората, преживели токсична връзка

Скорпион

Имате много добра визия за ситуацията около вас, така че следвайте интуицията си и не се предоверявайте на чуждите преценки. Бъдете по-уверени и направете онова, което смятате за най-правилно, без да се влияете от другите. Това е най-сигурният начин да не допуснете грешка и да получите онова, което искате на този етап.

Стрелец

Направете си планове, подредете правилно приоритетите и целите си, и започнете да следвате поставените задачи. В момента е най-важно е да насочите правилно фокуса си и да не хвърляте енергията си в безсмислени инициативи. Помислете кое е най-добро за вас самите, а не за околните, и поставете поне този път себе си на първо място.

Козирог

Любовта се изпречва на пътя ви, иска ви се да се отдадете на приятни емоции и удоволствия. Но все пак трябва да запазите здравия си разум и да бъдете малко по-прагматични. Определена ситуация около вас ще го изисква. Това не значи да се лишавате от приятни емоции и изживявания, но не влизайте сляпо в приключения, без да обмисляте последствията.

Вижте още: Навиците на двойките, които устояват на всичко

Водолей

Денят не трябва да завършва с рутина и неудовлетворение. Имате нужда да се позабавлявате и да дадете малко храна на душата си. А какво по-добро от излизане с любим човек - партньор или приятели, не е от такова значение. Ще се чувствате заредени за нови предизвикателства и ще се отърсите от натрупания в ежедневието стрес.

Риби

Определен проблем ви тревожи и немалко предизвикателство ще се изпречи на пътя ви. Но все пак не бива да го приемате твърде сериозно, така че потърсете решение на проблема, вместо да се ядосвате. Решението е под носа ви и ще ви отвори нови възможности. Просто трябва да отворите съзнанието си, за да успеете да го видите.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща