Дневен хороскоп: 16 октомври

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash

Автор: New Me

16 Октомври 2019

Овен

Днес вдъхновението ще е навсякъде около вас - в книга, която четете, или филм, който ще изгледате. Използвайте всяко нещо, за да развихрите креативната си страна и да нахвърляте нови идеи. Прехвърлете новаторското си мислене и в личния живот - там имате нужда от малко здравословни промени.

Телец

Ваш близък човек допуска грешка в личния си живот и това ви притеснява. Опитайте се да говорите с него и да му представите вашите виждания по възможно най-деликатния начин. Понякога приятелите ни се губят по пътя си и само ние можем да им помогнем. Затова днес бъдете добър човек и приятел и подайте ръка за помощ.

5 причини защо тихата любов е най-добра

Близнаци

Не позволявайте външни хора да се намесват в личните ви неща. Понякога не можете да се доверите на мнението на човек, който не ви познава в детайли, и само ще допуснете грешка, ако повярвате сляпо на думи. Вместо това седнете и си направете някои равносметки за нещата в живота ви, които все още не вървят така, както на вас ви се иска. 

Рак

Единствените проблеми, които могат да изникнат днес пред вас, ще се дължат на вашето емоционално състояние и несигурността ви относно някои неща. Опитайте се да сложите ред в аспектите от живота ви, които са малко по-объркани в последно време. Именно това е начинът да достигнете и до вашата вътрешна хармония.

Friends Poster 1994

Актьорите, които мразят култовите си роли

Лъв

Не приемайте за чиста монета нещата, които хората около вас говорят. Бъдете малко по-скептични, особено по отношение на думите, касаещи вас. Не всеки, който ви говори мило, е добронамерен, и не всеки, който има някои критики към вас, ви желае злото. Бъдете наблюдателни и отсявайте истинските от фалшивите хора.

Дева

Бъдете търпеливи към околните днес. Не всеки може да следва вашето темпо в живота и да напредва толкова бързо и целеустремено, както вие. Вместо да се ядосвате, вижте дали не можете да сте полезни на някого и да му помогнете със съвет или действие. В личен план ви предстои романтично изживяване, огледайте се наоколо.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Как да изберем перфектния парфюм?

Везни

Химията с хората в личния ни живот е важна, но не и основна, за да сме в хармония със себе си и да се чувстваме наистина удовлетворени. Не възлагайте само на един аспект от взаимоотношенията си и опитвайте да надграждате връзките с околните. Денят е особено подходящ именно за това, възползвайте се.

Скорпион

Понякога отчаяните ни усилия дават точно обратен резултат и не получаваме онова, което искаме. Затова днес бъдете по-спокойни и уверени, не действайте за нищо, сякаш е на всяка цена, и ще видите как нещата ще се наредят почти сами по най-добрия за вас начин. Не забравяйте, че усмивката ви е също толкова обезоръжаваща понякога, колкото силата ви.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

7 начина да пребориш самотата

Стрелец

Не се придържайте твърде отчаяно към старите си идеи, понякога времето им просто минава и трябва да обновим плановете и целите си. В това няма нищо лошо и даже ни помага да наредим по-добре живота си. Затова седнете спокойно и начертайте новите си планове, успехът ви ще е сигурен и почти мигновен.

Козирог

Съвсем скоро ще ви зарадват финансови новини, но ако получите нови доходи, ще е добре да обмислите как да ги вложите в различни неща, вместо да разчитате на една-единствена цел. В личен план нещата вървят сравнително гладко, но има нещо, което сякаш ви гложди. Опитайте се да го премахнете като проблем и ще се почувствате много по-щастливи.

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Какво те очаква през октомври?

Водолей

Не се опитвайте отчаяно да помогнете на някой познат или близък, който не може да сложи ред в живота си. Понякога дори да виждаме отговорите като страничен човек, отсрещната страна не е готова да ги чуе. Така че се съсредоточете върху вашите задачи и цели. Ще бъде далеч по-ползотворно и за вас, и за околните.

Риби

Ще се появят няколко много добри възможности около вас. Въпросът е дали ще успеете да се възползвате от тях и да ги сграбчите. Оглеждайте се и се ослушвайте в разговорите на другите, ще научите неща, които ще са ви много полезни за бъдещите ви планове. Не се страхувайте да бъдете по-активни, именно сега е вашият момент.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща