Дневен хороскоп: 16 септември

Photo by Atikh Bana on Unsplash

Photo by Atikh Bana on Unsplash

Автор: New Me

16 Септември 2020

Овен

Сякаш се намирате в състояние, в което стоите и чакате нещо хубаво да ви се случи. Но това е против дейната ви природа и умението ви да постигате онова, което искате. Инициирайте вие нещата, които желаете да получите, бъдете активни, общувайте и работете в правилната посока. Гарантирано усилията ви ще се увенчаят с успех. Но за да се радвате на страхотните резултати, ще трябва да се потрудите малко.

Телец

Сякаш сте за лов на съкровища днес. Искате да намерите нещо наистина страхотно и ценно. Важното е обаче да не пришпорвате събитията и да не избързвате. Съкровището, което търсите, е съвсем близо, но трябва да му дадете шанс да се появи в живота ви в правилния момент. Вместо да действате припряно и агресивно, отстъпете крачка назад и следете събитията.

Снимка на PublicDomainPictures от Pixabay

Защо англичаните карат от лявата страна на пътя?

Близнаци

По-добре премервайте внимателно думите си днес, не всички разбират това, което казвате. Някой може да изтълкува думите ви доста погрешно и с това да си навлечете излишни драми и спорове. Последното, което ви трябва днес, е да влизате в обяснителен режим. Вместо това запазете по-свободното си говорене и чувството за хумор за онези, които са ви близки и наистина ви разбират.

Рак

Пазете се от действия зад гърба ви и удари под кръста. Не всеки, на когото се доверявате, ще е добронамерен към вас. Опитайте да се справите сами със задачите си, за да не ви се налага да търсите чужда помощ. Това е и най-сигурният начин да избегнете всякакви чужди действия, които могат да ви навредят. Вечерта обърнете малко повече внимание на здравето си.

7 модни грешки

Лъв

Днес потърсете компанията на човек, който ви зарежда положително и ви вдъхновява да опитвате нови неща. Имате нужда от малко мотивация и презареждане. Ще го намерите само сред правилните хора. Ако пък не намирате такива сред познатите си, излезте и се срещайте с нови хора, това ще е само във ваш плюс. Ако имате нужда от промяна, започнете от средата ви. 

Дева

Ако искате да привлечете нечие внимание и да бъдете забелязани - в какъвто и да аспект, трябва да промените тактиката си. По сегашния начин просто няма да се получи. Вместо да се вглеждате в отсрещната страна, насочете вниманието си към себе си. Направете нещо за вас, за да се почувствате по-уверени и по-добре. Това вече със сигурност няма да остане незабелязано от правилните хора.

Супер ефикасни трикове за добър сън

Везни

Сега е моментът да се проявите като лидери и да покажете на какво сте способни. Бъдете инициативни и вземете нещата в свои ръце, независимо дали става въпрос за професионалния или личния ви живот. Всичко ще зависи само от вас и от действията ви. Затова подбирайте внимателно следващия си ход, за да сте сигурни, че ще получите точно онова, което искате.

Скорпион

Не се изолирайте от хората днес и не се лишавайте от контакти и общуване. Именно комуникацията с другите ще е ключът към решаването на проблем, който назрява от известно време при вас. Вслушвайте се в разговорите на околните и ще ви хрумнат страхотни идеи, които бихте могли да приложите във всеки аспект от живота си. Вечерта е време за вас - прекарайте го точно така, както ще се чувствате най-добре.

Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, and Maggie Gyllenhaal in Mona Lisa Smile (2003)

Най-обичаните филми с Джулия Робъртс

Стрелец

Не забравяйте, че понякога ние сами нареждаме късмета си с действията, които предприемаме, и с изборите, които правим. Именно затова днес решавайте мъдро за важните неща. Не оставяйте нищо на случайността и обмисляйте добре следващите си ходове. Само така накрая ще сте удовлетворени от това, което получавате от съдбата.

Козирог

Днес е отличен ден за решаване на проблеми. Така че, ако дълго време сте отлагали справянето с по-трудна ситуация, сега е моментът да отметнете и това. Интуицията ви работи много силно, не я подценявайте и се вслушвайте повече във вътрешния си глас. Вечерта е време за приятни емоции и заслужена почивка - намерете начин да презаредите.

Навиците, които изграждат силна връзка

Водолей

Използвайте деня за някои равносметки и заздравяване на връзката ви със самите вас. Толкова сте погълнати в последно време от задълженията и хората около себе си, че оставяте най-важния човек на втори план. А това сте самите вие. Направете нещо, с което ще се почувствате добре, да прочистите съзнанието си от всичко излишно и да насочите енергията си в правилната посока.

Риби

Днес ще бъдете развълнувани от човек или събитие в живота ви. Настроението ви ще е добро и ще се чувствате готови за забавления и излизания. Следвайте импулса си и не се отдавайте на мрачни мисли и рутина. А по-хубавото е, че ще намерите съмишленици, с които можете да изживеете невероятни мигове. Огледайте се наоколо и подберете правилните хора. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща