Дневен хороскоп: 17 април

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

16 Април 2018

Овен

Вървете уверено по пътя си, няма кой да ви се изпречи. А нещата, които искате, са само на една ръка разстояние. Вечерта намерете малко време за себе си, имате нужда да осмислите някои неща.

Вижте още: Това е Любовта!

Телец

Някой, който досега е поддържал основно делови отношения с вас, ще поиска да бъде допуснат по-близо и да се опознаете по-добре. Не бъдете резки, но ако не сте на тази вълна, не се притеснявайте да кажете "Не".

Близнаци

Недоброжелател ще се опита съвсем целенасочено да ви изкара от равновесие и да ви представи в лоша светлина. Не се връзвайте и подминете с усмивка опитите за провокация.

Вижте още: Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Рак

Ще получите отказ от някой, на чието съдействие сте се надявали. Това обаче не трябва да ви отчайва - единственият начин да не получавате откази е да не поемате никакви рискове. А това едва ли ви устройва.

Лъв

Имате навика да се опитвате да наставлявате и да предпазвате от грешки онези, на които държите. Понякога обаче всички губите от това - в сегашната ситуация е най-добре да оставите близък до вас човек сам да научи уроците си.

Вижте още: Болезнените истини за връзките

Дева

Наблюдавайте другите около вас - ще научите как да избегнете някои грешки в работата си. А освен това може да намерите неочаквано добър вариант за работа в екип. Оглеждайте се за човека с добрите и смели идеи.

Везни

Днес работата с околните ще се превърне в истинско предизвикателство за вас. Ще ви е трудно да се владеете на моменти, но най-добре запазете самообладание и използвайте своята дипломатичност, за да излезете от ситуацията.

Вижте още: Нещата, които той тайно иска да правиш

Скорпион

Сега е моментът да покажете повече самоувереност. Успехът ви може да не дойде мълниеносно, но е напълно сигурен. Просто вършете работата си, както досега, и си вярвайте повече. 

Стрелец

Напоследък не сте в кондиция, чувствате се малко разочаровани от определени хора и ситуации. Това обаче не трябва да е причина да унивате. Ако не сте удовлетворени от сегашното си обкръжение, направете нещо по въпроса. Излезте и се запознайте с нови хора.

Вижте още: Изненадите, за които жените умират

Козирог

Вдъхновението е навсякъде около вас. Трябва обаче да имате желание и готовност да го видите. Не се лишавайте от излизания и нови контакти, следващата ви муза за нещо велико не е никак далече.

Водолей

Периодът е повече от ползотворен за вас, не отклонявайте предложенията и поканите, свързани с работата и по-нататъшното ви развитие. Не губете фокуса си и останете концентрирани върху големите си приоритети. 

Вижте още: Нямате бъдеще, ако прави това...

Риби

Дори нещо да не е съвсем наред в живота ви в момента, близките и приятелите ви ще дадат малко баланс и хармония в ситуацията. Обградете се от хората, които ви карат да се чувствате добре, и намерете време и за положителни емоции.

Вижте още: 

Храни за сексуално желание

7 груби грешки, които всички допускаме в любовта

Има нещо, което би избрала пред секс...

7 откачени признака, че сте влюбени

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща