Дневен хороскоп: 17 октомври

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

17 Октомври 2019

Овен

Сега е моментът да се докажете като страхотен отборен играч. Колегите ви ще се нуждаят от помощ, така че не се колебайте да се отзовете. Не само ще повдигнете самочувствието си, но и ще бъдете забелязани от когото трябва.

Телец

Независимо дали сте забелязали или не, превърнали сте се в център на внимание за един определен човек. Огледайте се и ще забележите кой е. Така че решете дали искате да приключите това увлечение или да го поощрите.

Вижте още: Какви сте в любовта според зодията?

Близнаци

Чувствате се притеснени, защото не знаете как да постъпите в определена ситуация. Оставете нещата да се придвижат поне малко сами и спрете да се намесвате. Ще видите как картината ще ви се изясни, когато малко се отдръпнете.

Рак

Нещо, което сте искали много в личния си живот, е на път да се случи. Бъдете малко по-спокойни и уверени, и нещата ще се наредят. Насладете се на момента, който ви предстои, и спрете да се вглеждате в дреболии и да се ядосвате за маловажни неща.

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Лъв

Забавете малко темпото, работите твърде усилено в последно време и ви е нужна малко почивка. Това, което ви трябва сега, е малко време само за вас си - отдайте се на любими занимания. Денят е перфектен да си помислите как най-добре да оползотворите наближаващия уикенд.

Дева

Точно когато си помислите, че всичко е под контрол, животът ви изненадва. Поредна изненада ви предстои и сега, но няма да е непременно лоша, така че не бъдете зле настроени към промените, които се задават. Вместо това обмислете спокойно ситуацията и ще видите хубавата й страна.

Вижте още: Защо отношението към живота е по-важно от IQ-то?

Везни

Сега не е моментът да се осланяте на чуждите преценки и да оставяте другите да решават вместо вас. Действайте малко по-решително и бъдете по-независими. Слушайте интуицията си и следвайте онзи път, който смятате за правилен.

Скорпион

Бъдете по-дипломатични в преговорите си днес. Не дръжте отбранителна позиция, а се опитайте да постигнете взаимни компромиси. Дори да ви провокират, не избухвайте, а потърсете разумно решение на проблема.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Стрелец

Нещо ново е приковало вниманието ви и не спира да ви вълнува. Дали не е време да се фокусирате повече върху него? Насочете се към нещата, които ви карат да се чувствате добре, и успехът няма да се забави много.

Козирог

Действайте смело, защото онова, което сте намислили, е напълно постижимо. Направете си план и го следвайте. Не е изключено и да получите неочаквана покана. Със сигурност ще ви е от полза, така че не я отклонявайте.

Вижте още: 4 неща, с които нараняваме другите

Водолей

Някой може да се опита да ви извади от равновесие, но не бива да се поддавате на провокации. Вместо това се съсредоточете върху нещо, което ви е приятно, и не хабете нерви и енергия за негативни хора. Помислете за себе си и за това какво искате вие.

Риби

Ще ви се наложи да вземете не много приятно решение днес. Обмислете го добре и не се съобразявайте толкова много с другите, колкото със себе си. Просто приемете, че не можете да контролирате нещата през цялото време.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща