Дневен хороскоп: 22 октомври

Photo by Lucrezia Carnelos on Unsplash

Photo by Lucrezia Carnelos on Unsplash

Автор: New Me

22 Октомври 2019

Овен

Възможно е да изживеете много интригуващ и приятен флирт с човек, за когото дори не подозирате. Не е казано, че трябва да се чувствате гузни, в крайна сметка няма да направите нищо лошо. Просто се насладете на момента. Към околните бъдете добронамерени днес - кажете им мила дума или направете дребен жест, това ще ви се отплати.

Телец

Бъдете нащрек днес и се заредете с търпение. Около вас ще се случват интересни неща, не е изключено и да се опитат да ви въвлекат в чужд спор. Стойте настрана от деструктивни изживявания и следвайте собствените си цели. Не влизайте в чужди битки, които само ще ви изтощят и няма да ви донесат никакви позитиви. В края на деня помислете малко повече за себе си.

Шумна си? Добре е за здравето

Близнаци

Внимавайте с разходите си и не се хвърляйте в необмислени покупки. Сега е моментът да си направите малко по-сериозна равносметка за финансовото ви състояние и спестяванията. Съставете си план и се придържайте към него. Обърнете внимание и на личния си живот - дали всичко там върви, както ви се иска? Ако отговорът е "Не", значи е време за някои промени.

Рак

Във вас ще се породят някои съмнения днес за определен аспект от живота ви. Не се опитвайте да ги потиснете и се вслушайте в силната си интуиция, тя ще ви подскаже накъде да поемете. Оставете на заден план несигурността си и поемете в посоката, която искате. Промените към по-добро зависят само от вас и единствено вие можете да ги направите.

Снимка на Сергей Горбачев от Pixabay

Седмичен хороскоп: 21 - 27 октомври

Лъв

Приятел или партньор ще ви окаже силно въздействие в дадена ситуация, но не сте напълно убедени, че искате да следвате нечии чужди виждания за нещата. Отстъпете крачка назад и огледайте ситуацията от всички страни. Едва след това преценете как ще действате, без да се влияете от околните. Невинаги начинът на другите е най-добрият за вас.

Дева

Определена ситуация няма да ви се стори съвсем честна днес. Някой ще се опита да играе жертвата и да постави вас в по-незавидно положение. Не се ядосвайте и опитайте да овладеете яда си. Вместо да се впускате в спорове, които само ще ви напрегнат и изтощат, намерете хитър начин да преодолеете проблема и да изобличите човека.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Везни

Не се страхувайте да бъдете по-открити днес и да дадете воля на чувствата си. Искате да кажете или покажете нещо повече от себе си на другите? Сега е моментът, но е важно да подберете правилния начин. Особено ако се касае до личния ви живот - там нещата трябва да се правят, без да бързате и уверено. Започнете да показвате по малко от себе си на правилните хора - те ще го оценят.

Скорпион

Ще усетите вниманието на някого около вас, но насочено по изцяло нов начин. Дали не сте станали обект на желания, без дори да подозирате? Огледайте се наоколо и почувствайте настроенията и емоциите на другите. Ще забележите интересни неща и дори може да започнете нова връзка, ако имате нужда от това в момента. Ако не, ограничете нещата до един невинен флирт - ще се почувствате добре.

pixabay.com

Ароматите, които ви носят спокойствие вкъщи

Стрелец

Ако искате да постигнете целите си, трябва да сте особено решителни и концентрирани днес. Не отстъпвайте пред това, което искате, късметът е с вас, но ще трябва и вие да се потрудите малко повече. Някой може да се опита да ви разколебае или отклони от пътя ви, затова не се предоверявайте на хората около вас - не всички ще са добронамерени и ще искат да ви помогнат.

Козирог

Някой друг ще диктува правилата за вас днес. Това няма да ви допадне много, затова вижте дали има начин да направите нещата, които искате, по своя си начин. Пазете се от хора, които се стремят да постигнат целите си чрез вас. Обмисляйте всяка дума и предложение по няколко пъти - в крайна сметка е важно да следвате собствените си мечти, а не чуждите.

В кухнята с Веси: Сладкиш с фъстъчено масло и шоколад

Водолей

Днес определено няма да е скучен ден за вас, но само ако вие решите това. Не се вглъбявайте прекалено много в работата си и измислете вълнуващ завършек на деня - забавления с близките, излизане с приятели, романтична вечеря с любимия човек - изборът е огромен и само от вас зависи да направите вечерта си наистина вълнуваща и запомняща се.

Риби

Ако искате да изградите по-здрава връзка с някого около вас, сега е моментът. Преглътнете гордостта и съмненията си и направете първата крачка. Ще останете изумени колко много сте пропуснали заради нерешителност. Ще откриете важен за вас човек - нов приятел или партньор, но за целта трябва да излезете от черупката си и да бъдете по-смели във взаимоотношенията си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща