Дневен хороскоп: 23 февруари

Photo by Mak Mozza on Unsplash

Photo by Mak Mozza on Unsplash

Автор: New Me

23 Февруари 2021

Овен

Съвсем не е безоблачно около вас, но вие сте най-добрите, които могат да се справят с бурите. Дори да изникнат препятствия и трудности, нищо няма да е в състояние да ви отдалечи от целта ви. Начинанията ви ще завършат успешно, само бъдете упорити и не отстъпвайте.

Телец

Не се съдете твърде строго за определена ситуация, в която е можело да реагирате по-добре. Всичко се случва точно така, както е трябвало да бъде и най-важното е, че крайният резултат ще е във ваша полза. Вечерта е перфектна за кроене на нови планове и засилване на връзките.

Photo by Daniel Apodaca on Unsplash

Седмичен хороскоп: 22 - 28 февруари

Близнаци

Съзнанието ви може да е отдадено на проблем с парите, който е изникнал неочаквано. Бъдете предпазливи и внимателни как разпределяте финансите си, пазете се от грешки, които могат да влошат положението ви. Имате нужда от промяна на някои навици, сега е моментът да направите тази стъпка.

Рак

Сега не е моментът да се хвърляте в нови проекти и идеи. Имате много неизпълнени цели от миналото, с които е добре да се захванете в най-скоро време. В противен случай ще пропуснете шанс, който е на една ръка разстояние, за да започнете да градите нещо съвсем отначало. 

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Лъв

Постарайте се да намерите компромис в спорните ситуации днес. Ако се борите прекалено упорито за това да се наложите, ще се изморите и ще настроите околните срещу себе си. Потърсете златната среда днес и прокарайте своите идеи, като приемете и част от чуждите.

Дева

Чувствате се нервни и напрегнати за нещо предстоящо, но не бива да се поддавате на страха точно сега. Излезте от зоната си на комфорт и пробвайте нещо ново и различно. Именно така ще постигнете всичко това, което се опитвате да промените към по-добро в живота си.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Везни

Пригответе се да изживеете нещо красиво и много различно. Хората и ситуациите около вас се подреждат така, че да получите най-доброто, което може да ви се случи. Отворете съзнанието си за новото и се насладете на моментите, които се задават. 

Скорпион

В работата ще бъдете въвлечени в груба игра, за която трябва да сте добре подготвени. Не говорете прекалено много, наблюдавайте хората около себе си и не позволявайте болни амбиции и удари под кръста да ви повлекат и вкарат в калта. Ще сте включени в игра на нерви, но ще излезете като победители.

Кой филм си според зодията?

Стрелец

Общувайте повече с близките си хора днес, засилете връзките си. Имате нужда от разнообразие и приятна среда, затова направете всичко възможно да презаредите с нещо забавно, сега не е моментът да сте сами. Отдайте се на приятни емоции и провокирайте нови неща да влязат в живота ви.

Козирог

Нов човек си проправя път към вас, затова бъдете отворени към създаване на контакти и сближаване с познатите ви. Със сигурност може да откриете сродна душа и като приятел, и като партньор, ако сте на такъв етап. Затова не се поддавайте на мрачни мисли и не се изолирайте от околните. Предстои ви засилване на връзките във важни за вас сфери.

Photo by averie woodard on Unsplash

Цветето, което задължително трябва да имаш (според зодията)

Водолей

Най-важното за вас на този етап е да се погрижите за здравето си. Не подценявайте нищо около себе си и се постарайте да направите всичко по силите си, за да се чувствате добре и да сте в кондиция за важните събития, които се задават в живота ви.

Риби

Вдъхновението ще е навсякъде около вас днес. Затова се огледайте и вижте накъде ще ви отведе съзнанието ви. Дали сте в настроение за романтични жестове или креативната ви страна ще се отключи с някакво събитие в работата? Отворете съзнанието си и следвайте сърцето си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща