Дневен хороскоп: 24 март

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Автор: New Me

24 Март 2020

Овен

Важно е днес да не пренебрегвате себе си за сметка на другите. Каквото и да ви бъде казано или предложено, помислете първо как това ще ви се отрази на вас. Не правете нищо, само за да угодите на някого. Приоритет в решенията ви трябва да сте самите вие и вашите желания.

Телец

Пазете се от неприятни спорове през днешния ден. Драмата в живота ви е напълно излишна на този етап, затова не се впускайте в пререкания и стойте далеч от хора, които искат да се конфронтират с вас. Ако допуснете да бъдете въвлечени в спор, ще загубите много от енергията и спокойствието си.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

7 признака, че някой е наистина влюбен във вас

Близнаци

Не позволявайте на другите да ви поучават днес - достатъчно зрели и разумни хора сте, за да избирате сами пътя, по който да вървите. Затова не допускайте вмешателство в личния ви живот и постъпвайте така, както усещате вие за най-правилно. Останалото е без значение.

Рак

Ако проявите гъвкавост в отношенията си с околните днес, ще имате далеч по-голям успех, отколкото ако се конфронтирате. Никой около вас няма да е настроен за спорове и само ще изгубите времето и позициите си. Стремете се към златната среда и взаимен компромис.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Защо е много важно да приемате цинк, особено сега?

Лъв

Ако чакате промените в живота ви да дойдат отвън и да се извършат сами, сбъркали сте в подхода си. Онова, което трябва наистина да направите, е да действате, при това - бързо и уверено. Не губете времето си и следвайте без колебание целите си, за да постигнете успех.

Дева

Нуждаете се от разнообразие, защото рутината и сивото ежедневие ще започнат да ви тежат. Разровете се и намерете начин да внесете малко повече забавление и интереси в живота си. Потърсете си ново хоби или се отдайте на отдавна забравено такова. Ще ви се отрази отлично.

Ръката ти показва колко трябва да ядеш

Везни

Дистанцията между вас и някой близък за вас човек е започнала да се увеличава, вероятно без дори да си давате сметка за това. Огледайте се, вижте с кого пътищата ви неусетно се разделят и се опитайте да засилите тази връзка. Ще съжалявате, ако чувствата ви охладнеят по този начин.

Скорпион

На околните ще им е трудно да ви разбират днес. Каквото и да се опитвате да обясните, ще ви е трудно да убедите другите в правотата си. Запасете се с търпение и се постарайте да не се гневите - ако изпуснете нервите си, шансовете ви да постигнете онова, което искате, ще са минимални.

Снимка на nile от Pixabay

Лиля Брик: Най-фаталната руска муза

Стрелец

В романтичен план ще трябва да се захванете с някои дела, за да можете да се радвате на щастливи и безоблачни взаимоотношения за по-дълго време. Не оставяйте нищо на случайността и сами насочете отношенията си в желаната от вас посока. Бъдете упорити и доведете нещата докрай.

Козирог

Някои хора в обкръжението ви - умишлено или не, ще ви спъват по пътя ви към промените и успеха. Не чувствайте дълг да влачите всеки на гърба си, помислете преди всичко за себе си и за своя просперитет. Ако не се влияете от никой и нищо наоколо, а следвате своя път, всичко ще се нареди отлично за вас.

Джони Флин, Кълъм Търнър и Аня Тейлър-Джой в

Най-чаканите филми на 2020

Водолей

Днес ще сте вдъхновението за хората около вас. Вие можете да задвижите положителните промени не само в собствения си, но и в живота на другите. Не се стеснявайте да дадете съвети и да поощрите онези хора от обкръжението си, на които държите. Сега е моментът да сте верен приятел.

Риби

Дошло е време да си съставите план за бъдещето, но с ясни и конкретни стъпки. Не се губете в мечти и желания, очаквайки нещата да се подредят сами. Важното е да преминете към действия, за да може промените, които са толкова наложителни на този етап в живота ви, да се случат.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща