Дневен хороскоп: 25 март

Photo by Candice Picard on Unsplash

Photo by Candice Picard on Unsplash

Автор: New Me

25 Март 2020

Овен

Сега е моментът да задълбочите общуването си с хората около вас. Отдайте се на споделяне и разговори, опитайте се да разберете повече неща за другите и да скъсите дистанцията с тях. Вечерта предвещава приятни емоции, ако знаете накъде да насочите събитията и се отпуснете малко.

Телец

Не позволявайте чуждите вълнения да ви увличат прекалено. Нещо няма да е толкова изкушаващо и добро за вас, колкото някой ще се опита да ви го представи. Каквито и предложения да получите, не бързайте да се съгласявате, а обмислете добре и чак тогава вземете решение.

Снимка на Albrecht Fietz от Pixabay

Благовещение: Три задължителни ритуала

Близнаци

Ще осъзнаете, че някой от познатите ви се е променил много в определена ситуация. Това ще ви изненада силно и ще ви свари малко неподготвени, но не трябва да е повод за разочарования. Приемете, че често и ситуациите, и хората около нас се изменят, затова гледайте по-философски.

Рак

Нуждаете се от по-високо ниво на комуникация, търсите развитие и промени в положителна посока. Проявете обаче малко търпение и не вземайте прибързани решения. За всяко нещо си има време и вашето скоро ще дойде. Дотогава използвайте момента да направите някои важни равносметки.

Снимка на skeeze от Pixabay

Звездите, които бяха убити от фенове

Лъв

Разширете обхвата на интересите и действията си. Сега не е моментът да се задоволявате с малко, имате нужда от разнообразие и нови хоризонти, за да се чувства вашата емоционална и смела натура добре. Еднообразието не е за вас и може да ви хвърли в странно състояние на духа, ако не го избегнете.

Дева

Потърсете вдъхновението около вас. Не трябва да допускате да буксувате на едно място и рутината да ви погълне. Потърсете си сами развлечение и мотивация. Дори да ви се струва трудно постижимо точно в момента, не се отказвайте и опитайте да постигнете нещо ново.

Харесваш жълто? Разкрит си

Везни

Днес се отдайте на нещата, свързани с дома ви. Вашето място може и трябва да стане още по-уютно, вдъхновяващо и приветливо. Разчистете всичко излишно, отървете се от старите и ненужни вещи, освободете място за нови неща да влязат в дома ви - буквално и преносно.

Скорпион

Потърсете си нови забавления, старите изглежда не могат да ви влязат в употреба точно в момента. Вашият жив ум и енергичната ви натура обаче не могат да понасят скуката и рутината. Измислете как да се разнообразите по приятен и интересен нов начин - може дори да откриете и ново призвание.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

7 признака, че някой е наистина влюбен във вас

Стрелец

Пазете се да не проявявате излишна ревност спрямо половинката си или спрямо другите си близки. На този етап може да не сте приоритет за някого, на когото държите, но това не означава, че не ви обича. Заредете се с търпение и не губете баланса си. Ако заявите твърде много претенции, може да отблъснете човека.

Козирог

Внимавайте, когато поставяте новите си приоритети на дневен ред. Не градете плановете си на базата на финансите, защото това може да ви подведе и да доведе до объркване в някакъв момент. Целите ви трябва да са добре обмислени, използвайте този период за кроене на нови планове. 

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Защо е много важно да приемате цинк, особено сега?

Водолей

Общуването ви с околните може да не е на най-задоволителното ниво, но не трябва да се превръща в причина за мрачни мисли и униние. Бъдете по-инициативни и сами променете нагласите си и средата около себе си. Отдайте се на приятни занимания и доброто ви настроение ще се завърне.

Риби

Точно когато си мислите, че нещо, което много искате, е блокирало и няма изгледи скоро да се осъществи, съдбата ви опровергава. Затова мислете положително и се настройте хубавите неща да се изсипят върху вас. Ако запазите правилните нагласа и поведение, положителните промени сами ще дойдат.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща