Дневен хороскоп: 25 октомври

Автор: New Me

25 Октомври 2019

Овен 

Трети човек ще се опита да се намеси в отношенията ви с някой близък за вас, без значение дали е партньор, приятел или колега. Слушайте интуицията си как да постъпите, но не бързайте да избухвате. В същото време не се предоверявайте на слухове, без да сте ги проверили - нещата невинаги са такива, каквито изглеждат на повърхността. 

Телец

Ще сте малко по-изморени от обикновено, а в същото време ще ви се струпат много задачи наведнъж. Не се плашете, ще успеете да се справите с всичко, както обикновено. За сметка на това използвайте уикенда, за да си обърнете повече внимание и да се погрижите за здравето си - физически и емоционално. Имате нужда от малко почивка.

Снимка на Erika Beautydea от Pixabay

Парфюмът на една жена казва повече за нея от почерка й

Близнаци

Нещо може да ви тормози от известно време и най-накрая ще съумеете да говорите открито за него с точните хора. Не задържайте негативни емоции в себе си, ще ви олекне, когато обсъдите въпроса. Използвайте вечерта, за да си направите някои равносметки за отминали събития и да прецените накъде ще е най-правилно да насочите приоритетите си.

Рак

Усещате известно напрежение между вас и близък човек. Най-добре ще е да изчистите този проблем, преди да се е задълбочил, а и отношенията ви ще вървят много по-лесно след това. Въпреки че често обичате да се затваряте в себе си, сега не е моментът да бъдете саможиви. Успехът ви се крие в комуникацията с другите.

Photo by Isaiah Rustad on Unsplash

6 грешки в езика на тялото, които всички допускат

Лъв

Финансови въпроси ще ви вълнуват в края на седмицата. Също така ще останете неприятно изненадани от някой, на когото сте разчитали да ви помогне в по-заплетена ситуация, но няма да се окаже толкова добронамерен и услужлив, колкото сте се надявали. Потърсете съвет от доверен човек и свършете задачите си сами - ще се справите по-добре, отколкото предполагате.

Дева

Може да се спречкате с роднини или приятели, които не се съобразяват с вашите желания и нужди. Ако имате чувството, че някой се опитва да ви манипулира, просто се дистанцирайте и правете това, което желаете. Важните в момента сте вие, така че поставете себе си на първо място, а не чуждите желания. Ако вие не се погрижите за себе си, няма кой друг да го направи.

pixabay.com

20 велики съвета за живота от столетници

Везни

Не сте сигурни на кого можете да се доверите в създала се ситуация в края на седмицата. Вслушайте се в интуицията си, а ако не можете да се справите сами, просто потърсете съвет от най-близкия си човек. Имате нужда да поговорите открито с някого за нещата, които ви притесняват, не задържайте мрачни мисли в себе си.

Скорпион

Поставени сте пред дилема и ще усетите привличане към повече от един човек. Няма да можете да изберете лесно между двамата, но няма страшно - просто си дайте малко време и нещата ще си дойдат на мястото. Следвайте сърцето си - то ще ви подскаже къде се крият правилните отговори за вас. Не се доверявайте на трети хора за съвет.

Три големи мита за диетите

Стрелец

Възможно е близки за вас хора да ви замесят в скандала си. Стойте настрана, за да не си създадете излишни ядове и използвайте чара си, за да туширате напрежението. В момента последното, от което се нуждаете, е да се замесвате в спорове, които да отнемат от енергията и доброто ви настроение. Чуждите проблеми и битки не са ваши.

Козирог

Седмицата приключва с малко проблеми, но ще успеете да излезете от ситуацията перфектно, стига да не се поддавате на емоциите и да действате спокойно. Мислете позитивно и не се страхувайте от трудностите. Пазете се от грешки във финансов план, през уикенда не се впускайте в необмислени разходи, нещата няма да свършат добре за вас.

Шумна си? Добре е за здравето

Водолей

Може да се почувствате притиснати от обстоятелствата. Не изпадайте в паника и помислете трезво върху нещата - със сигурност най-доброто решение ще е пред вас, трябва само да сте спокойни, за да го видите. През уикенда се отдайте на заслужена почивка и стойте далеч от хора, които само търсят конфронтация, трябва ви спокойствие в момента.

Риби

Стар конфликт с любимия човек или някой, към когото изпитвате по-силни чувства, може да излезе отново на преден план. Не бъдете твърде големи инати и пробвайте да постигнете взаимен компромис - ще си заслужава. Помислете си за кратко пътуване през уикенда, имате нужда от смяна на обстановката за кратко.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща