Дневен хороскоп: 26 март

Автор: New Me

25 Март 2018

Какво ни очаква в началото на новата седмица...

Овен

Може да имате много работа днес, но благодарение на положените усилия, що постигнете много добри резултати. Можете да подобрите живота си, като обръщате внимание на детайлите. Следващите няколко години дават шанс за страхотен успех, ако се доверите на интуицията на близките си. Бъдете внимателни и подкрепящи с колегите и семейството си, защото като нищо да ви помогнат много в бъдеще.

Телец

Може да се чувствате привлечени към някоя духовна или религиозна група и да се срещнете с някой от срещуположния пол, който много да ви впечатли. Обърнете внимание на здравето си и не подценявайте сигналите.  Опитайте се да не влизате в разгорещени дискусии, тъй като това само ще влоши физическите ви проблеми.

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Близнаци

Имате шанс да възстановите баланса и хармонията на връзката си днес. Ако слушате това, което другите имат да казват, а след това го обмислите, ще успеете да изгладите всички недоразумения. Бъдете внимателни, защото имате склонност да изпращате смесени сигнали. Насърчете мирното решение на проблемите с партньора си.

Рак

Въпреки че може да сте изправени пред стресиращо решение, може би сте приятно изненадани от подкрепата, която получавате от другите днес. Ако сте мислили за рефинансиране на имот, ще успеета да договорите много добри условия. Въпреки това звездите препоръчват да не подписвате точно днес договори.

Лъв


Взели сте на мушка приятелството и романтиката. Отблъснете желанието да воювате. Просто се отпуснете и оставете всичко да се разнесе. Натискането на нещата ще ви струва много. А късметът дебне зад ъгъла.

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс...

Дева

Има вероятно да влезете в конфликти. Но в същото време напредъкът в кариерата или положителното развитие в обществения ви живот са възможни днес. Въпреки че може да сте изправени пред няколко трудни решения или да се чувствате в разрез с хората около вас, ще получите неочаквана подкрепа в начинанията си.

Везни

Някои договорености и споразумения може да бъде трудно да приключите днес. Може да се наложи да изберете дали да преследвате нещо, което ви доставя удоволствие, или да се отдадете на нещо, за което другите настояват. Решението е във вашите ръце. Гледайте за възможността да се доближите до някой, който ви кара да се чувствате специални днес.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Скорпион

Търсете да установите стабилни, дълготрайни отношения. Романтиката и приятелството процъфтяват чрез взаимна ангажираност и отговорност, заедно с любов и обич. Други са привлечени от вашата зрялост и постижение. Официалните споразумения, дипломацията, договорите или други правни въпроси водят до дълготрайни, успешни резултати.


Стрелец

В живота ви има дилема със специален човек, която трябва да бъде решена. Споразуменията, сключени с други, по-добре оставете за друт ден, ще постигнете по-добри резултати.

Козирог

Това е положително време, за да направите всички промени, които са необходими във вашите лични или работни отношения. Опитайте се обаче да не бъдете импулсивни. Печелившата работа трябва сама да се изпречи на пътя ви.

Вижте още: 4 неща, с които нараняваме другите

Водолей

Днес се чувствате малко по-красиви от обичайното. Намерете положителни употреби за тази енергия. Не можете да контролирате действията на други хора, но можете да контролирате собствените си отговори и да предприемате положителни действия.

Риби

Поведението на някой около вас (най-вероятно вашият партньор или член на семейството ви) може да е доста ирационално днес. Друга възможност е неочаквана изненада от тези хора. Фокусът е върху подобряването на връзките ви с партньора или с приятели днес. По всички личи, че ще тече гладко.

Вижте още:

ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Каква половинка си според зодията?

10 книги, които трябва да прочетете поне веднъж

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща