Дневен хороскоп: 27 март

Photo by Nine Köpfer on Unsplash

Photo by Nine Köpfer on Unsplash

Автор: New Me

27 Март 2020

Овен

Ще сте раздвоени между две идеи и два пътя, по които можете да поемете. Опитайте се първо да сложите малко повече ред в собствените си мисли. Чувствате се разколебани в някои отношения и това ви пречи да вървите смело напред. Дайте си достатъчно време за равносметки.

Телец

Любовта е особено важна за вас на този етап, затова следвайте сърцето си и направете всичко онова, което смятате за правилно. Дори нещата да не се наредят точно така, както очаквате, не губете надежда и увереност. В крайна сметка всичко ще се случи по най-добрия за вас начин.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Защо е много важно да приемате цинк, особено сега?

Близнаци

Имате усещането, че в някои отношения около вас цари хаос, но не бързайте със заключенията. Именно в създалата се по-сложна ситуация ще ви се открият нови възможности. Огледайте се наоколо и обмислете в коя сфера ви се предлага голяма промяна. Точно там се крие ключът към успеха и щастието ви.

Рак

Днес приоритет трябва да са ви отношенията с хората около вас. Ако в последно време сте имали чувството, че пренебрегвате някой близък, сега е моментът да поправите това. Иначе може да се отдалечите от важен за живота ви човек. В работата използвайте чара си, за да постигнете онова, което искате.

Кейт Уинслет и Джефри Ръш във филма

Maркиз дьо Сад - мрачната фигура в европейската история

Лъв

Възможно е да сте под малко по-голямо напрежение днес. Ще възникне проблем в обкръжението ви и не е изключено да спрегнат именно вашето име с него. Не позволявайте на това обаче да ви разколебае, а напротив - мотивирайте се да покажете най-доброто от себе си и да затворите чуждите усти.

Дева

Позволете си да не бъдете толкова практични, колкото по принцип сте. Гледайте малко по-отгоре на нещата и не се задълбочавайте излишно. Понякога най-правилните решения са тези, които взимаме без много колебания и водени единствено от интуицията си.

Каква е връзката между дългия живот и фибрите?

Везни

Отдалечете се за малко от шумотевицата около вас и си дайте възможност да презаредите и да намерите ново вдъхновение. В противен случай ще зациклите на едно място и няма да сте удовлетворени. Вие сте амбициозни и обичате да се развивате, затова не потискайте собствения си устрем.

Скорпион

В момента думата ви има особена тежест пред околните. Възползвайте се от създалата се ситуация и наредете всичко по най-добрия за вас начин. Сега важните трябва да сте вие - преценете какво искате и от какво имате нужда на този етап, а след това работете в посока да го постигнете.

Photo by Dan Gold on Unsplash

8 неотразими прически за пролетта

Стрелец

В една определена ситуация днес може да ви се вижда недопустимо да направите компромис със себе си. Понякога обаче е важно да отстъпите леко, за да позволите на по-големи неща да се случат. Фокусирайте се върху големите си цели, а не върху малките битки.

Козирог

Бъдете инициатор на промените около вас. Ако само стоите и чакате всичко да се подреди от само себе си, ще трябва да чакате дълго, докато останете удовлетворени. Помислете какво можете да направите в сегашната ситуация и след това действайте.

Снимка на WikiImages от Pixabay

Мистериозната смърт на Едгар Алън По

Водолей

Днес е перфектният ден да се справите веднъж завинаги с проблем, който от дълго време ви тормози. Бъдете самоуверени, упорити и вярвайте във възможностите си. Точно днес никой няма да ви се опре, ако вие не му позволите. Вечерта направете нещо за дома си - уютът и хармонията ще ви дойдат добре.

Риби

Поработете върху създаването на по-дълбоки взаимоотношения и връзки с хората около вас. В последно време сте оставили малко повече на заден план отношенията с околните, но именно те са в основата на това да намерите баланс и да се чувствате добре.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща