Дневен хороскоп: 27 ноември

Photo by Amir Taheri on Unsplash

Photo by Amir Taheri on Unsplash

Автор: New Me

27 Ноември 2019

Овен

Околните ще изискват вниманието ви днес, но не е сигурно, че ще успеете да им угодите и да отделите време за всеки. По-добре не се разпокъсвайте, а следвайте приоритетите си - всичко друго може да почака. Когато изразявате мнението и позициите си днес, бъдете по-категорични и не се поддавайте на съмнения, те са лош съветник.

Телец

В романтичен план ви се открива безоблачен период, но само от вас зависи да се възползвате от него. Ако успеете, ще се радвате на лесно случващи се взаимоотношения и много приятни моменти. Насладете се на случващото се и не позволявайте на мрачни и песимистични мисли да ви налегнат, дори да се изправите пред временни предизвикателства.

Едно необикновено приятелство

Близнаци

Не бъдете твърде припряни и не се стремете нещата да ви се получат от раз и да се наредят според вашите виждания веднага. Вместо това бъдете малко по-спокойни и търпеливи, вижте накъде вървят събитията и дали няма да сте по-облагодетелствани, ако не влизате в излишни спорове, а просто оставите нещата да се случат естествено.

Рак

Комуникацията с другите днес ще ви донесе особени предимства, затова не избягвайте разговори и излизания както в работата, така и в личен план. Именно сред други хора ще чуете онова, което ви трябва - полезен съвет или важна информация. Бъдете отворени, слушайте внимателно и не пропускайте шанса си.

Признаците, че имаш фалшив приятел

Лъв

Днес бъдете малко по-консервативни по отношение на парите, не пилейте средства за необмислени или ненужни неща. В противен случай рискувате да се изправите пред някои финансови предизвикателства. Послушайте шестото си чувство от какво можете или не можете да се лишите в момента и го следвайте, ще е за добро.

Дева

Една добра и една лоша новина има за вас. Онова, което искате най-силно в момента, е само на една ръка разстояние от вас. Но въпросът е дали ще успеете да се възползвате от ситуацията и да го грабнете? Бъдете фокусирани върху целите си и обмисляйте добре действията си - това е единственият начин усилията ви да се увенчаят с успех.

ТЕСТ: Изберете един дракон

Везни

Имате пълни основания да защитите себе си и позициите си днес. Не отстъпвайте от това, в което вярвате, особено ако сте убедени в правотата си. Отстоявайте позициите си, дори да се наложи леко да повишите тон. Балансът и хармонията, които са във вашата природа, невинаги са ключът към успеха, затова проявете повече характер днес.

Скорпион

Денят е перфектен за нови идеи и проекти. Насочете се в посоката, която ви тегли, и се обградете с хората, без които няма да можете да се справите. Всичко е въпрос на стратегия и креативна мисъл, а вие сте перфектни и в двете. Няма твърде големи мечти или цели за вас, така че не се ограничавайте по пътя си.

True lies movie poster (1994)

Най-скандалните звездни изневери

Стрелец

Търпението ви сякаш е на привършване днес и няма да сте съвсем толерантни към дразнителите си. Опитайте си да поемете глътка въздух и да броите до десет, преди да се хвърлите в спор с някой, който е достатъчно несъобразителен. Това само ще обтегне излишно нервите ви и ще ви напрегне.

Козирог

Умът и съзнанието ви работят на пълни обороти днес, дори да не ви се струва така. Ще сте особено наблюдателни и няма да пропуснете нито един важен за вас детайл. Наблюдавайте хората и ситуациите около вас, ще научите нещо, което ще ви даде яснота как да постъпите във важен момент. 

4 тайни, които ще ви направят истински щастливи

Водолей

Вярвайте на инстинктите си днес. Онова, което другите сякаш не забелязват, няма да остане скрито за вас. Преди да вземете решение или да предприемете конкретно действие, не се влияйте от чуждото мнение. Слушайте единствено интуицията си и със сигурност няма да сбъркате. Никой не може да вземе по-добро решение за вас от вас самите.

Риби

Пазете се от двулични хора днес. Последното, което ви трябва, е да бъдете замесени в интригите на някой друг. Стойте настрана от недобронамерени колеги или познати и не се подлъгвайте по клюки. Нещата няма да ви бъдат представени такива, каквито са в действителност, затова не взимайте важни решения на базата на казани думи.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща