Дневен хороскоп: 28 ноември

Снимка на Alexas_Fotos от Pixabay

Снимка на Alexas_Fotos от Pixabay

Автор: New Me

28 Ноември 2019

Овен

Ситуацията точно в момента около вас няма да е розова, но е важно да не се отдавате на мрачни мисли и да запазите позитивния си поглед върху нещата. Освен положителното мислене обаче, са ви необходими и действия. Начертайте си план, поставете си нови цели и помислете как можете да ги осъществите най-бързо. Предстои ви раздвижване във важна сфера от живота, но само от вас зависи дали нещата ще приключат наистина добре.

Телец

Не се стряскайте от някои противоречия в живота ви в момента. Понякога най-заплетените ситуации ни носят най-много позитиви. Ако ви предстои важна стъпка, премислете добре действията си, не е моментът за непремерени рискове. И все пак, ако допуснете някоя грешка, не се вглъбявайте в нея. Дайте си малко време и пространство, за да можете да огледате цялата картина и да прецените следващия си ход.

ТЕСТ: Изберете един дракон

Близнаци

Ако имате усещането, че сте загубили баланса в общуването с някого около вас, има определена причина за това. Задават се промени в живота ви и за целта трябва да се дистанцирате поне за малко от влиянието на някои от околните. Бъдете убедени, че решенията, които ви предстои да вземете, са изцяло ваши, а не диктувани от друг. 

Рак

Късметът ще е с вас през този ден, така че се възползвайте. Ако дълго време сте чакали да ви се случи нещо хубаво и да започнат приятни промени за вас, сега навлизате в този период на раздвижване. Важно е обаче да не седите и да чакате със скръстени ръце - вие също трябва да подбутнете малко късмета си. Бъдете инициативни, дейсвайте смело и успехът ви е гарантиран.

Признаците, че имаш фалшив приятел

Лъв

Висшестояща фигура може да предизвика проблеми за вас. Бъдете предпазливи и не влизайте в конфронтации с околните. Последното, от което имате нужда в момента, са скандали в работата. Ако все пак изникне сложна ситуация, не избързвайте с действията си и не се палете, дайте си време да се успокоите и да решите как да постъпите.

Дева

Ново предизвикателство се задава пред вас. Мислете нестандартно и експериментирайте смело - различният подход ще сработи при вас. Ако изпитвате колебания, потърсете съвет от доверен човек. Внимавайте със зложелатели около вас, подбирайте пред кого споделяте целите и плановете си, за да не станете мишена за удари под кръста.

Проблемите, с които старата душа трябва да се справи

Везни

Не е изключено някой да опъне нервите ви днес, затова се заредете с търпение и опитайте да овладеете ситуацията, без да се конфронтирате твърде остро. Това само ще ви напрегне излишно, а и може да привлече негативно внимание към вас. Измислете начин да намалите стреса - вечер с приятели или ново хоби са отлична идея.

Скорпион

Имайте достатъчно самочувствие и увереност, за да направите онова, което искате, днес. Късметът е на ваша страна, така че действайте смело. Определена ситуация може да ви свари малко неподготвени, но не изпадайте в паника, ще се справите безпроблемно с предизвикателствата. Не се страхувайте да рискувате и да излезете за малко от комфортната си зона.

Растенията, които намаляват стреса

Стрелец

В момента не е подходящ период за твърде екстравагантни ходове. Успокойте малко съзнанието си и не се хвърляйте неподготвени в дълбокото. Ако искате да получите повече внимание, помислете как да го постигнете, но от правилните хора и в точния момент. В романтичния ви живот давате малко смесени сигнали, които може да бъдат интерпретирани погрешно.

Козирог

Не допускайте дребните различия да застанат между вас и човек, с когото иначе силно си допадате. Не издребнявайте за незначителни ситуации и бъдете по-широкоскроени. В никакъв случай не ограничавайте контактите и социалния си живот, предстоят ви интересни разговори и нови запознанства. Задава се значително раздвижване в живота ви.

True lies movie poster (1994)

Най-скандалните звездни изневери

Водолей

Вземането на правилните решения в живота никога не е лесна работа и може да е свързано с много терзания и безсънни нощи. Ако изпитвате колебания за нещо, опитайте да се доверите на интуицията си. Послушайте вътрешния си глас накъде да поемете и няма да сбъркате. Не допускайте излишни колебания днес, по-добри сте, отколкото предполагате, така че бъдете уверени в качествата и възможностите си.

Риби

Ако сте от хората, които досега са смятали, че човек или може да има няколко любови, или съществува само една наистина сродна душа за него, подгответе се да бъдете изненадани. Предстои ви нещо романтично, което тотално ще промени представите ви, и нещата вече няма да са само черни или бели. Ще преминете в по-философска фаза, в която нищо няма да е толкова просто. Насладете се на новия етап, който се открива пред вас.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща