Дневен хороскоп: 28 юли

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Автор: New Me

28 Юли 2020

Овен

Вземането на най-правилните решения днес ще зависи само от вас. Другите ще очакват помощта ви, както и да направите най-добрия избор. Поемете инициативата и лидерството, направете всичко, което смятате за правилно, и резултатите няма да ви разочароват в нито един аспект.

Телец

Вслушвайте се в разговорите около себе си. Ще дочуете нещо интересно, което може да ви даде нова идея или да ви покаже липсващата част от пъзела. Използвайте наученото, за да подредите нещата по най-добрия за вас начин. В личен план също се задават промени, бъдете нащрек.

Photo by Joanna Nix-Walkup on Unsplash

„Лошите“ навици, които засилват връзката

Близнаци

Бъдете по-внимателни в това как и за какво харчите парите си. Не се изкушавайте от нищо на този етап, а мислете в перспектива. Ако не се овладеете в момента, може да изпаднете в затруднена ситуация и да съжалявате за направените грешни избори.

Рак

Готови ли сте за малко романтика и красиви емоции? Настройте се на правилната вълна и не допускайте нищо да помрачи хубавите мигове, които ви предстоят съвсем скоро. Мислете положително и дръжте всичко токсично настрана от себе си.

Снимка на Simon Matzinger от Pixabay

Истинско ли е проклятието на пирамидите?

Лъв

Проявете повече диалогичност в отношенията си с другите. Не се поддавайте на емоциите и запазете хладнокръвието си с каквото и да се сблъскате днес. Някой умишлено ще се опита да ви провокира и да наруши спокойствието ви - не му доставяйте това удоволствие и бъдете над нещата.

Дева

Време е да осъзнаете, че сами ковете съдбата си. Така че ако искате да ви се случи нещо наистина хубаво, поработете в тази посока. Направете си план и конкретни стъпки към щастието - на този етап всичко е във ваши ръце, но ще трябва да сте достатъчно смели, за да действате.

Снимка на WikiImages от Pixabay

6 навика, откраднати от великите мъже в историята

Везни

Не бъдете прекалено критични към околните. Не всеки може да е перфекционист като вас и да изпипва нещата до най-малкия детайл. Бъдете по-широкоскроени и не се ядосвайте за дреболии. Вместо това се съсредоточете върху наистина важните неща в живота ви в момента - вие знаете най-добре кои са.

Скорпион

Не пренебрегвайте нищо в момента, дори да ви се струва досадно като задължение или да ви напряга до известна степен. Важно е да подредите всичко така, че да сте в най-изгодна позиция за постигане на целите и желанията си. Всичко на този етап зависи само от вас - включително щастието ви.

SpongeBob SquarePants (1999)

Ако българските политици бяха анимационни герои

Стрелец

Имате всички предпоставки да получите страхотно ново начало в област, която не е вървяла съвсем гладко в последно време. Огледайте се за възможностите около себе си и предприемете конкретни действия, за да не пропуснете своя златен шанс за промяна.

Козирог

Предстои ви вземането на трудно, но съдбоносно решение. Не избързвайте в нищо и разчитайте както на трезвата си преценка, така и на вярната си интуиция. Направете си някои равносметки и пристъпете към най-правилния избор на този етап - от него ще зависят много неща в живота ви след това.

Сигналите, че сте емоционално изтощени

Водолей

Не се поддавайте на сигналите от миналото, които ви пречат упорито да продължите напред и да се развивате във важна за вас сфера. Живейте в настоящето и мислете за бъдещето, вместо често да се връщате назад към отминалите събития. Съсредоточете се върху това, което е важно сега.

Риби

Не се предоверявайте сляпо на нищо, което ви кажат днес. Бъдете по-критични към думите и действията на околните, четете между редовете и не проявявайте типичните си доверчивост и наивност. Защитавайте позициите си и изисквайте повече от хората около вас. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща