Дневен хороскоп: 29 октомври

Автор: New Me

29 Октомври 2019

Овен

Днес стойте далеч от всякакви пререкания и проблеми. Някой може да се опита да ви уязви и ако го допуснете, ще ви нарани наистина лошо. Бъдете внимателни и не се доверявайте сляпо на околните, не всички в обкръжението ви са добронамерени към вас. В края на деня си помислете за някои промени в живота ви, моментът е подходящ и резултатът ще е повече от добър.

Телец

Не се поддавайте на изкушения днес и не се подлъгвайте по думите и действията на някои от околните. Това, че някой прави нещо, не значи, че и вие трябва да го направите. Вместо това преценявайте добре ситуациите и правете сметка на парите си. Моментът съвсем не е подходящ за необмислени и скъпи покупки. Ако успеете да устоите сега, ще избегнете сложен паричен проблем по-натам.

Photo by Jon Ly on Unsplash

Седмичен хороскоп: 28 октомври - 3 ноември

Близнаци

Днешният ден има потенциала да се превърне в повече от добър и успешен, но за целта и вие трябва да му помогнете малко. Бъдете фокусирани в работата и се пазете от грешки - така ще изпълните перфектно всички задачи, които сте си поставили. В личен план вие потърсете общуване и срещи - излезте и се вижте с приятели или близки в края на деня. Ще ви се отрази страхотно.

Рак

Нещо сякаш ви тормози от известно време, но не прибързвайте със заключенията. Ситуациите невинаги са такива, каквито изглеждат, затова просто проучете малко повече въпроса. Ще откриете, че лошите сценарии са повече в главата ви, отколкото в реалността. Ако успеете да се успокоите и насочите енергията си към по-продуктивни неща, успехът ви няма да е далече.

Photo by Derek Thomson on Unsplash

Уроците, които е добре да научиш по-рано

Лъв

Днес бъдете особено внимателни, ако ви предстоят важни задачи - не подценявайте ситуацията и следете изкъсо нещата, за да не допуснете сериозна грешка. Особено ако е свързано с пари. Добре е да не претупвате работата си, защото резултатът няма да е във ваша полза. Опитайте се да останете максимално концентрирани днес и да се пазите от грешки.

Дева

Днешният ден крие доста приятни изненади, дори първоначално да не ви се стори особено вълнуващ. Умът ви няма да е много насочен към работата, но затова пък е идеален момент да се впуснете в незабравимо приключение. Потърсете съмишленици и организирайте нещо забавно и неповторимо заедно. Няма да съжалявате изобщо.

Joaquin Phoenix in Joker (2019)

Жокера: Кой е най-добрият?

Везни

Негативна ситуация от миналото ви може да напомни за себе си отново. Опитайте се да не се поддавате на мрачни мисли, свързани с отминали събития, и не позволявайте да нарушат баланса ви в сегашния момент. Обмислете хладнокръвно как да затворите тази страница завинаги и не й оставяйте вратички, през които да продължи да се връща в живота ви.

Скорпион

Пазете тайните си добре днес и не споделяйте твърде лични неща с хора, които не сте проверили във времето. Нали не искате да изложите на показ най-съкровените кътчета от душата си пред някой, който може да не е съвсем добронамерен? Ако нещо ви гложди и искате да го обсъдите с някого, просто се доверете на добре познат човек - дългогодишен приятел или член на семейството.

Три големи мита за диетите

Стрелец

Бързината невинаги е най-важното нещо, особено когато ви предстоят отговорни задачи. Опитайте се да не претупвате, с каквото и да се захванете днес, за да няма неприятни последици за вас. Насочете вниманието си към важните неща и им отделете достатъчно време, дори да не успеете да отметнете всичко днес. Вечерта е време за задушевни разговори и добра компания, инициирайте приятна среща.

Козирог

Днес се впуснете в ролята на детектив и разплетете ситуация, която ви вълнува в последно време. Проучете добре хората и действията им, и ще си направите безпогрешни изводи кой доколко е добре настроен спрямо вас. А това определено ще ви е от полза занапред. След работа помислете за приятен начин да свалите напрежението от себе си - поглезете се сами вкъщи или пък излезте с близък човек.

Промените в тялото, които не бива да подценяваме

Водолей

Не сте напълно уверени какъв курс да хванете днес и как да действате в някои ситуации. Отстъпете крачка назад и огледайте спокойно и хладнокръвно въпросите. Не избързвайте в решенията си и не предприемайте необмислени ходове. Времето работи във ваша полза, така че му позволете да нареди парчетата от пъзела така, че да са възможно най-ясни за вас.

Риби

Кой е казал, че трябва да имате всички отговори веднага и да се тормозите, ако не ги получите. Не забравяйте, че хората и ситуациите постоянно се променят и не можете всеки път да сте наясно какво и къде се случва. Вместо това насочете вниманието и енергията си към най-близките ви хора и към личния си живот. Дали там всичко е наред или нещо съвсем не е както трябва. Започнете оттам.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща