Дневен хороскоп: 29 юли

Photo by Sasha • Stories on Unsplash

Photo by Sasha • Stories on Unsplash

Автор: New Me

29 Юли 2020

Овен

Обърнете внимание на малките неща днес. Прекрасно е да сте амбициозни и да се стремите към големите си цели, но не пренебрегвайте и останалите неща в живота си, които понякога вземате за даденост. Настройте се на по-емоционална вълна и потърсете повече хармония в отношенията.

Телец

Огледайте целите и мечтите си за бъдещето. Някой детайл сякаш ви убягва от голямата картина, затова и нещата се случват по-бавно, отколкото сте очаквали. В момента, в който наредите всички парченца от пъзела, ще постигнете онова, към което се стремите най-силно. Слушайте интуицията си.

Photo by Darius Bashar on Unsplash

Два лесни въпроса разкриват нарцисиста

Близнаци

Ще бъдете леко скептични към нещо или някой, но ще сте напълно прави в случая. Не приспивайте вниманието си, защото може да бъдете подлъгани по важна за вас тема. Слушайте единствено вътрешния си глас и независимо от това, което чувате около вас, постъпете, както вие смятате за правилно.

Рак

Сега е вашият момент да блеснете и да се откроите от всички останали. Заложете на силните си страни - покажете чар, сила и вдъхновение. Ще заплените важен за бъдещето ви човек, ако позволите на креативната и забавната ви страна да се изяви. Бъдете по-освободени.

Снимка на WikiImages от Pixabay

6 навика, откраднати от великите мъже в историята

Лъв

Не следвайте тълпата днес, а решете какво е приоритет за вас на този етап и се стремете към него неотлъчно. Чуждото мнение може само да ви обърка, разколебае и отдалечи от целта, която е в състояние да ви направи истински щастливи. Така че само вашите усещания са важни сега.

Дева

Колкото и да са важни другите хора в живота ви, не забравяйте, че най-съществената ви връзка е тази със самите вас. Не правете компромиси със себе си в момента, стремете се към това, което прави вас щастливи, вместо да се опитвате да угодите на всички останали.

Photo by Claudia Nuta on Unsplash

Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Везни

Усещате се вдъхновени и готови за подвизи. Хубаво е обаче, преди да се хвърлите смело напред в нещо ново, да го огледате от всички страни. Нова идея или проект може да звучат отлично на хартия, но в действителност нещата да са много по-различни. Имайте едно наум.

Скорпион

Емоциите ви надделяват в момента, а това може да е както прекрасно, така и да ви хвърли в прекалени крайности. Опитайте се да възвърнете баланса си - ако имате нужда да споделите с някого, изберете най-близките си хора, които искрено ще опитат да ви помогнат.

Сигналите, че сте емоционално изтощени

Стрелец

Необичайното и странното ще грабва вниманието ви днес и ще ви привлича към себе си. Явно имате нужда от малко разнообразие и това ви кара да поглеждате в различни посоки. Помислете си какво би ви доставило най-голяма радост в момента и се заемете именно с него, заслужавате го.

Козирог

Насочете енергията си към нещо градивно. В момента имате всички предпоставки да изследвате нови идеи и да развивате себе си. Ако успеете да се фокусирате в тази посока, ще постигнете онова, към което се стремите. Пред вас се очертават невероятни възможности, възползвайте се.

Варианти за вечеря, с които няма да напълнеете

Водолей

Главата ви рисува мрачни сценарии за ситуация, която ви тормози от известно време, но не бива да допускате това да продължава дълго. Склонни сте да виждате нещата по-песимистично, докато в действителност възможности чакат навсякъде около вас. Не допускайте негативни мисли.

Риби

Около вас се задават големи промени, към които ще трябва да се приспособите доста бързо. В противен случай може да изостанете и да бъдете изместени от някой, който се ориентира по-добре от вас в ситуацията. Бъдете нащрек и пазете грижливо онова, което си е ваше.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща