Дневен хороскоп: 3 октомври

Автор: New Me

03 Октомври 2019

Овен

Днес не е изключено да имате труден разговор с партньори на работното място. Колкото и да е трудно, трябва да опитате да постигнете някакво разбирателство. В противен случай резултатът от съвместната ви работа ще клони към нулата, а нервите ви ще се опънат до краен предел.

Телец

Ще се радвате на внимание и добра оценка днес. Ще бъдете отличени заради нещо, което сте постигнали съвсем сами. Продължавайте да действате, докато желязото е горещо, и не пропускайте шанса си да се справите с трудностите. Всичко, от което се нуждаете, е съвсем близо.

Близнаци

Опитайте да се контролирате малко повече днес, иначе някой може да ви разбере погрешно и да ви обвини в отсъствието на такт. Опитайте възможно най-скоро да изгладите противоречията с хората, нямате нужда от излишно напрежение и кавги точно в момента.

Рак

Днес ще бъдете като магнит за противоположния пол. Някой ще се обърне към вас с комплимент, друг ще ви предложи да излезете. Бъдете отворени към комуникация и излизания, но не започвайте връзка с някого, само за да се справите с моментно усещане за самота. Нищо добро няма да се получи.

Лъв

Днес ще се тревожите заради не толкова важни неща, които са и извън ващия контрол. Действайки в пристъп на емоция, определено няма да решите ситуацията. Първото нещо, което трябва да направите, е да се успокоите. Разгледайте хладнокръвно всички опции пред ва и едва тогава действайте. Резултатът от този ден зависи само от вашето спокойствие.

Дева

Днес не е денят да рискувате финансово. Към вас ще идват идеи, които на пръв поглед може би изглеждат съблазнително, но ги огледайте още веднъж. Необходимо е внимание и когато действате по лични въпроси. Не се предоверявайте на слабо познат човек, защото ще рискувате много.

Везни

Днес ще бъдете натоварени с много обещаващ проект. Решението ще бъде взето от човек, който ви има доверие, и смята да ви помогне в издигането в кариерата. Важно е да изпълните проекта идеално, за да оправдаете доверието.

Скорпион

Не се отказвайте от нещо, което искате отдавна. Когато нещата не се получават от първия път, просто помислете как да подходите различно, за да успеете сега. Освободете съзнанието си от всичко останало, не се разсейвайте с малки цели по пътя към по-големите.  

Стрелец

Днес ще се чувствате по-уморени в процеса на изпълнение на професионалните си задължения. Ще бъдете възпрепятствани да се съсредоточите върху делата си. Причината е в липсата на пълноценна почивка и достатъчно време за релаксиране. Намерете начин да се възстановите.

Козирог

Козирозите днес ще привлекат очарователен човек от противоположния пол. Бъдете внимателни, защото ако вече имате половинка, рискувате да се влюбите по невнимание. Тази забранена страст ще превърне общия хармоничен живот в паника и объркване. Това няма да се случи, ако веднага прекратите този флирт.

Водолей

Ще се радвате на успешни покупки днес. Не е нужно да бъде нещо голямо, за да ви достави удоволствие и да се чувствате щастливи. Предстоят ви приятни събития. В работата бъдете малко по-внимателни, за да не допуснете глупава грешка и да не се налага да давате обяснения.

Риби

Може да се почувствате малко объркани от вниманието, получено от някой неочакван за вас човек. Отначало дори ще помислите, че зад това стоят други цели. Не се филмирайте излишно, ще се справите със ситуацията и нежеланото внимание без пробем. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща