Дневен хороскоп: 4 февруари

Снимка на Pexels от Pixabay

Снимка на Pexels от Pixabay

Автор: New Me

04 Февруари 2020

Овен

Имате странно усещане в последните дни и не сте съвсем наясно какво го предизвиква. Ако има нещо, което подсъзнателно ви тормози или притеснява, направете си бърза равносметка за това, което искате да промените и не ви прави щастливи на този етап. Не се страхувайте да оставите някои хора или преживявания в миналото.

Телец

Трудна ситуация ще ви даде ценен урок. Затова не бива да приемате тежко някои изпитания, които ви предстоят. Гледайте на тях като на нещо, от което ще израснете и ще станете по-мъдри. Съжаленията и угризенията са безсмислени и само ще ви дърпат назад.

Зловещият Распутин - между похотта и мистицизма

Близнаци

Дайте си малко почивка и време да осмислите някои събития в живота ви. Не затормозявайте излишно съзнанието си, направете си подробна равносметка и вземете най-доброто за вас решение. Не пришпорвайте нещата и оставете всичко да се случи в точния момент и по най-правилния начин.

Рак

Обърнете повече внимание на здравето си. Пренебрегвали сте някакъв проблем от известно време или просто не се чувствате в кондиция? Направете нещо добро за себе си. Здравословна храна, разходка сред природата или спорт - гарантирано ще ви върне във форма.

Навиците, които рушат съня ти

Лъв

Следете внимателно събитията и хората около себе си. Ще си изясните доста спорна ситуация, за която сте имали колебания в последно време. Бъдете наясно, че другите невинаги са такива за каквито се представят, често казват едно, а в действителност мислят съвсем друго. Скоро обаче маските ще паднат.

Дева

Днес ще се справяте без проблем с предизвикателствата. Бъдете уверени и действайте с размах. Усилията ви ще бъдат възнаградени, а парченцата от живота ви бавно започват да се нареждат. Навлизате в благодатен период, от който ще получите много в различни сфери.

Photo by Kari Shea on Unsplash

Цветовете, които ще властват в дома тази година

Везни

Не правете компромиси със себе си и не се задоволявайте с по-малко, отколкото мислите, че заслужавате. Сега не е моментът да пренебрегвате себе си и да поставяте своите желания и нужди на заден план. Погрижете се първо за себе си, на околните раздавате достатъчно през останалото време.

Скорпион

Днес ще имате поводи за усмивки, а сърцето ви определено ще бие по-бързо. Причината е, че в любовта ви очаква много приятно раздвижване. Ще ви развълнува романтичен жест. Не се страхувайте да показвате чувствата си и също да подарявате приятни романтични изненади.

Снимки: Емилия Цончева

Магията на Стара планина: Райското пръскало

Стрелец

Без значение дали търсите нова връзка и внимание, ще получите такова. Някой от обкръжението ви вече гледа на вас по друг начин и ще започнете да го усещате в начина на общуване и дребните жестове. Само от вас зависи в каква посока ще поеме това увлечение. Най-важното на този етап е да решите какво точно искате вие.

Козирог

Не държите най-благоприятните карти в създалата се ситуация около вас, но никой друг не знае това. Позволете си да блъфирате и изиграйте дори по-слабите си козове мъдро. Важно е да се представите в най-добрата си светлина, защото от това ще зависи как ще се стекат събитията в една от важните сфери на живота ви в следващите месеци.

Photo by Roksolana Zasiadko on Unsplash

Какво значи усмихната депресия?

Водолей

Денят ви ще започне спокойно и дори монотонно, но постепенно ще набере страхотна инерция. Опитайте се да хванете вълната и да сте в крак със събитията, в противен случай ще започнете да изоставате. В задачите ви ще трябва да съберете цялата си енергия и внимание, пазете се от грешки.

Риби

Повече невинаги значи по-добре. Спомнете си за това днес, когато се изкушите да прекалите с нещо. Без значение дали е свързано с  харчене на допълнително пари или просто с нещо всекидневно - бъдете премерени в действията си и няма да съжалявате.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща